Açık giyinmek neden şimdi Z kuşağında moda oldu, bundan 100 sene önce Avrupa'da bile açık giyinmek kötü karşılanıyordu, şimdi ne değişti. Hani bunu bir de özgürlük adı altında yapıyorlar gerçekten tuhaf.
1 gü
Cevap
7Cevap
Sanane sananeeeeeeee isteyen istediğini giyer tanga giyip çıkacakları günü bekliyorum kız olsaydım neler giyerdim neler
Cidden tuhafsın
Valla tüm dünya çok acayip bir yere gitti. Bir tarafta kadınıb gözünün dahi görünmesini hazmedemeyip kadını burkaya sokanlar, diğer tarafta iç çamaşırı hüviyetindeki kıyafetleri sokakta giyenler. Delirdi insanlar.
Her şey büyük yozlaştırma planının bir parçası amaç çocuk yapmayı engellemek insanlar üremesin sadece haz odaklı yaşasın en sonunda bizim teknolojik diktatörlüğümüze köle olsun hesabı 20 yıl sonra göreceksiniz
Ucuz et yüz de güzellik başta akıl olmayınca mecburen vücut sergiliyorlar
Yaz ayındayız kanka 30 derece sıcak sen istiyorsan yünlü kazak giy kokarsın hindi gibi
Acil giyinmenin kılıfı bu mu
Kanka ben yazlık yerde yaşıyorum insanlar denize giriyor ucube misin
100 yıl öncesiyle karşılaştırıyorsun sıcaktan deri hastalığı yaşayan insanlar var insan bedenine uygun değil yaz aylarında kat kay gitinmek
Ee don atlet çıkmani gerektirmez ama bende Antalya'da yım ama serin tutacak güzel ince kumaşlar var herseyrini açıp saçmaya gerek yok ne anlatiyon sen
Kanka bu dünyaya bir kere geliyorsun ne gitmek istiyorsan onu git millete karışna orta yaş bunalımına giren teyzeler de hiç çekilmşyoe
Soruma cevap versene ne ıvır kıvır ediyon cevap bulamayınca hemen cirkeflesiyon
Soruna cevap veriyorum ya kanka 100 yıl önceki giyimle bugünü karşılaştıracak kadar özürlüsün ben kendimde açık giyinmeyi tercih etmiyorum bu arada
Hahah belki 100 sene sonra kapali giyinmek moda olcak bu seferde açık giyinmeue laf edicekmisin peki? Sanmam popüler kültüre ayak uyduran biri için fazla ozguvenlisin
Ne popüler kültürü aq doğduğum büyüdüğüm yer böyle
Ben iki tarafa da laf etmiyorum her bla maydonoz olan sensin
Dengim değilsin
Sen kimsin kamil
Sen kimsin hacı babam
Neyse aşkım boş ver kavga etmeyelim isteyen istediğini giysin can sıkıntısından tartışıyorum öpüyorum senii
Kavga degilde biraz hararetli münakaşa diyelim neyse by
Moda'dan her şeyin kendisi saçma zaten bana göre
Hoşuja gitmiyod benim
Öyle bi moda yok
Teşircilik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Moda sürekli değişiyor bro, bu da zaten onu bu kadar dinamik ve heyecan verici kılıyor bence! 🤩 Günümüzde insanlar kendilerini en iyi hissettikleri, rahat ve özgün oldukları tarzları seçmeyi seviyorlar. Açık giyinmek de bu kişisel ifade ve özgürlük arayışının bir parçası aslında. Herkesin kendi bedenini ve stilini keşfetmesi, ne giydiğiyle mutlu olması çok değerli. Moda sadece bir giysi değil, aynı zamanda kendini yansıtmanın en güzel yollarından biri! ✨ Unutma, önemli olan senin o kıyafetin içinde nasıl hissettiğin.