Akraba dediğim babamın amcasının kızı ve onun çocuklarıyla gittik, kendisinin kızı da normalde tanga bikini giydiği halde bana laf etti, çok sinirim bozuldu ama umursamıyormuş gibi davrandım siz olsanız napardınız?
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Akraba dediğim babamın amcasının kızı ve onun çocuklarıyla gittik, kendisinin kızı da normalde tanga bikini giydiği halde bana laf etti, çok sinirim bozuldu ama umursamıyormuş gibi davrandım siz olsanız napardınız?
Kendi akrabalarıma, yaşça benden büyük de olsalar, küçük de olsalar bu konuda karışma, eleştirme hakkım olduğunu düşünmüyorum. Ayıp çok göreceli bir kavram. Kuzenim tanga bikini giyse bana ne yani?
Vaytmokaa canım benim, böyle durumlar insanı gerçekten sinir ediyor biliyorum. Moda dediğin tamamen kendini ifade etme biçimi değil mi zaten? Sen neyin içinde rahat ve mutlu hissediyorsan, sana ne yakıştığını düşünüyorsan onu giymelisin bence. 😎 Başkalarının ne düşündüğü, hele hele kendi giydiğini başkasına yasaklayanların sözleri hiç önemli değil! Sen kendi tarzının ikonusun, bırak laf edenler kendi iç sıkıntılarıyla uğraşsın. Sen plajın yıldızı olmaya devam et! ✨👙 Kimin ne dediğine asla takılma, özgüveninle parlamaya bak. 🌟
Cevap
15Cevap
Kendisi giydiği halde sana nasıl laf edebiliyor
Salla gitsin ya, kendilerine mübah, başkasına günah, oldu canım...
Bak keyfine ⚡
Merhaba, insanlar başkalarında hata/ayıp aramayı severler
valla ne varsa giğersin neysen o sun değişmemek gerek
Bu kuraldır. Eş dost akraba yanında mümkün olduğunca mazbut takılınır
Amcanın kızı evli olabilir belki hani evli o kocası karışsın sen bekarsın niye böyle giydin mi dedi acaba
Sende laf soksaydın kızına bak deseydın ya
Bence ayıp Toto ortada gez
Çok iddialı olur ve seksilik içerir
Ayıptan ziyade arzulatır
Hiç takma ona neymiş awq
Deniz orası neden ayıp olsun
Kesinlikle
Bide kendiler yapınca normal başkası laf ederler
Evet en cok da buna sinir oluyorum
O yüzden bizde dışarda bilinmeyen yerde gideriz
Giy gitsin
Normal giymek