19 gü

İslam toplumuna göre yaşamak zorunda mıyım?

Kız erkek teşhirci giyinmiş ahlaksız diyorlar hemen peki ben soruyorum: Şu anda dünyanın bir yerinde doğru giyinme diye evrensel bir kural varsa niye adalarda ormanlarda yaşayan yerliler kabileler hem erkek hem kız çırılçıplak geziyor da kimse onlara ayıp demiyor vücutları mı farklı sanki bizim ülkede resmen boğuyorlar insanı herkesin gözü üstümde kızım o etek biraz kısa kollarını ört falan ama aynı anda Tayland’a Filipinler’e bak plajlarda kızlar bikinilerle şortlarla neredeyse hiçbir şey olmadan dolaşıyor millet de keyfine bakıyor niye orada olmuyor da burada hemen iffetsiz yaftası yapıştırılıyor ben 26 vücudumla barışığım güzelim ve bunu göstermek istiyorum niye benim özgürlüğüm başkalarının dar kafasına göre şekillensin ki sıcak havada rahat etmek hoş görünmek kendimi seksi hissetmek istiyorum bu kadar mı günah bence asıl ahlaksızlık insanın kendi bedenini özgürce yaşamasını engellemek keşke herkes biraz rahatlasa da biz de istediğimiz gibi giyinip istediğimiz gibi eğlenip hayatın tadını çıkaralım değil mi ama
İslam toplumuna göre yaşamak zorunda mıyım?