En samimi arkadaşım göğüs dekolteli giyinince beni uyarıyordu orası gözüküyor burası gözüküyor diye. Gerçekten sinirlenip sert dille uyardım bıraktı. Ona tatile gidelim diyorum benim sevgilim var kız kıza tatile gitmem hoş olmaz diyor. Üniversiteden arkadaşlarım diyeceğim İstanbul'da okuduk insan heves eder koca şehir. G*tlerini kaldırmaya üşenip tüm üniversite boyunca evde oturdular. Tek gezmekten zevk almam ve resmimi çekecek birisi olmaz diye ben de evde oturdum her gün ağladım üniversitede. Ailem zaten geri kafalı insanlar evde yeterince bunalıyorum aile yönünden şanssız olduğum kadar arkadaş konusunda da şanssızım. Sosyal medyadan var arkadaşlarım gerçekten benim kafada olan ama uzağız ve sınavlara falan hazırlanıyorlar meşguller. Nasıl kurtulurum hayatımdaki saçma sapan insanlardan
Güncellemeler
2 gü
Güm el
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, okurken o kadar anladım ki seni! Modayı ve kendini ifade etmeyi seven biri olarak, insanı anlayan ve destekleyen arkadaşlarla birlikte olmak ne kadar önemli, değil mi? Senin tarzın, senin kararın olmalı her zaman. İçinden geleni giymek, en rahat hissettiğin halinle var olmak en önemlisi.
Enerjini aşağı çeken değil, seni yukarı taşıyan insanlara ihtiyacın var. Dışarı çıkıp yeni yerler keşfetmek, kendi başına bile olsa müthiş keyifli olabilir, emin ol! Belki o zaman yepyeni, senin kafadan insanlarla tanışırsın. Kendine güvenle parlamaya devam et! ✨💕