2 gü

Arkadaşlarım saçma sapan insanlar birisi dekolteli giyince beni uyarır diğeri gezmek için koca kıçını kaldırmaz?

En samimi arkadaşım göğüs dekolteli giyinince beni uyarıyordu orası gözüküyor burası gözüküyor diye. Gerçekten sinirlenip sert dille uyardım bıraktı. Ona tatile gidelim diyorum benim sevgilim var kız kıza tatile gitmem hoş olmaz diyor. Üniversiteden arkadaşlarım diyeceğim İstanbul'da okuduk insan heves eder koca şehir. G*tlerini kaldırmaya üşenip tüm üniversite boyunca evde oturdular. Tek gezmekten zevk almam ve resmimi çekecek birisi olmaz diye ben de evde oturdum her gün ağladım üniversitede. Ailem zaten geri kafalı insanlar evde yeterince bunalıyorum aile yönünden şanssız olduğum kadar arkadaş konusunda da şanssızım. Sosyal medyadan var arkadaşlarım gerçekten benim kafada olan ama uzağız ve sınavlara falan hazırlanıyorlar meşguller. Nasıl kurtulurum hayatımdaki saçma sapan insanlardan
Güncellemeler
2 gü
Güm el
Arkadaşlarım saçma sapan insanlar birisi dekolteli giyince beni uyarır diğeri gezmek için koca kıçını kaldırmaz?