20 gü

Açık giyinenlerin kendisine bakılmasından rahatsız olması absürt değil mi?

Haberdeki durum tam olarak nasıl gelişti bilmiyorum ama genel olarak erkekler kadınlara bakacaksa rahatsız etmeden bakmalı diye düşünüyorum. Kadın açık da olsa kapalı da olsa bakmanın bir adabı vardır. 50-60 saniye boyunca hödük gibi, davalısına bakar gibi bakmaktan ziyade kaçamak bakışlar atıp göz göze gelmeden bakmak daha uygun.

Şimdi de kadın giyimine gelelim. Şahsen fazla açık giyinilmesi hoşuma gitmiyor. Kadınlar bunu "özgürlük, güzellik anlayışı, moda" şeklinde tanımlıyorlar ancak şu bir gerçek ki açarsan bakışlardan şikayetçi olmamalısın. Çünkü göstermek için açılıyorsun. Bu baharda çiçek açıp arıların kendisine yaklaşmasından rahatsız olan bir çiçek kadar saçma. Bakan kişi yakışıklıysa kadınlar hoş karşılıyor. Beğenmedikleri biriyse taciz aa sapık moduna giriyorlar. Akrabam da olsa arkadaşım da olsa göğüs dekoltesi olan biriyle konuşurken çok yoruluyorum çünkü ben konuşurken etrafa, sağa sola, düşünürken aşağı çapraza bakan biriyim. Benim bu doğal hareketimin, kadının göğüslerine baktığım izlenimi yaratmasından çekiniyorum ve sapık damgası yemekten korkuyorum. O yüzden karşı tarafın gözlerine odaklanıyorum. Sürekli sabit noktaya bakarak konuşmak da aşırı zor bir şey benim için. Kısıtlanmış hissediyorum.

Özetle kadınlar çok açılmamalı, açılıyorsa da bakışlara katlanmalı. Erkekler de hayvan gibi değil de kaçamak bakışlarla açılana bakmalı. Bakmamalı diyemiyorum çünkü illa bakacaklar, erkek doğası bu.

Kişilik karakter konusu yap KS.