Bu gömlek kahverengi siyah gibi duruyor ama kahve, annem kahveyle daha güzel dedi, ben de kahveyi beğendim gibi ama sizce hangisi

Bu gömlek kahverengi siyah gibi duruyor ama kahve, annem kahveyle daha güzel dedi, ben de kahveyi beğendim gibi ama sizce hangisi
Cevap
31Cevap
Sarı gömlek boğmuş. Net kahverengi gömlek bana güven
Kum saati gibi vücudun. Belini sarmak isterdim. Sarı sarı hoş
bir şey dicem şimdi tesettürlü sevgilin varken dışarda açık gördüğün dekolteli kızlara bakar mısın
Kafamı çevirip bakmam bile hele senin gibi fiziği dolgunsa seni kıskandığım için hic bakmam
Anladımm peki yukarıdaki sarı gömlek belime oturduğu için fizigim belli oluyorda aşagıdaki kahve çokmu kötü olmuş
Kahve iyi görünmüyor. Sarı hem iddialı hem fiziğini ortaya çıkarıyor. Kapalıysan giymesen daha güzel olur ama giyersen milletin ağzını sulandırırsın.
ama sarıda çok uzun oldu arkadan popumun üstüne düştü ayrıca teşekkür ediyorumm
Rica ederim. Fiziğin aşırı ilgi çekici. Spor yapıyor gibi duruyorsun
Yorumuna gelirsek Var mı arkadan görseli. Ne kadar uzun tamamen mi kapatıyor poponu? Sen ne istiyorsun? Dürüst ol gizlidesin. Sana bakılınca ağızları sulandırmak hoşuma gidiyor mu? O zaman o sarıyı her giydiğinde seni kıskanırdım seninle buluşunca sürekli sarılıp bakışlardan korumak isterdim 🤣🤣
Dur şimdi tek tek cevaplamaya başlıyorum 😂😂
1. Spor yapmıyorum
2. Görseli yok çekmedim ama üstüne düştügü için bi anlamı kalmıyor
3. Bakılması falan hoşuma gittiği için değil sadece şeye karşıyım tamam tesettürlüyüm ama hiçbir yerim görülmeyecek ya da güzel dikkat çekici giyinilmeyecek kısmı bana uymuyor
4. 😂 ben seni ima ederek sormadım erkek görüşünü merak ettim çünkü bende slakça düşünce var ben kapalıyım hayatımda olan ya da konuştuğum adam dışarıdaki açıklara bakarsa mesela olay tamamen bu bu düşünceden nasıl kurtulucam
Genetik diyelim o zaman aşırı iyisin🤣🤣 kalçan kocaman poponu görememek haksızlık. Güzel giyinmeyi hak ediyorum diyorsun. Peki.
Diğer kaygına gelirsek; Bence bunun tek bir doğru cevabı yok. İnsan güzel birini fark edebilir ama bu, gidip peşinden koşacağı anlamına gelmez. Benim için önemli olan, yanımdaki kadına kendini değerli hissettirmek.
Bu kaygın peki geçmiş tecrübelerinden mi kaynaklı? Neden böyle bir kuruntu var icinde.
ahhahahah teşekkür ederim herkes sen gibi bakmıyor insanlar çok kötü ve hem geçmişten gelen hemde çevremde gördüğüm iğrenç insanlardan dolayı mesela örnek veriyorum annemin konuştugu adam yanımda açık gördüm mü bakıyor ya da işte gördüğüne bakarsın muhabbeti yapıyor devamlı böyle insanlarla olan biriyim ne beklersin ki beynim susmuyor
O adam nasıl bir midesisz acaba bunu hem kadına hem kızına söylüyor. Kaygılanmakta haklıymışsın çevrendeki gereksiz tiplerden. Ama inan bana erkeklerin coğu öyle değil. yaş kaç bu arada
Valla erkeklerin çoğu öyle her gördüklerinr bakıyor 19 yaşındayım
Sende kendini çok akıllı sanıyorsun heee kurnaza bak
Biraz kurnazlık olması gerek 🤣🤣
Minibüste otobüste görsem seni arkana yapışırım ama bebek
Şöyle bir giyim tarzıni çok aradin mi uzaylı gibi olmusun
Sarı-sıyah en dıkkat ceken kontrasttır
O zaman kahve yerine siyah mı giyeyim
Zevk meselesı kontrast yakalamk ıstersen sıyah-kahve bıraz daha yumusak gecıs saglar uyumlu durur
https://resimlink.com/zmJtN7
Siyah bu şekilde duruyorrr
Sarı ile daha uyumlu olmuş
Ama içinde kahvede geçiyor kahve ayakkabı çantayla bütünleşecek
O zaman diğeri daha iyi olur kombini güzel tamamlar
O elbiseyi giymek zorunda mısın?
siyahla güzel olurmuş
Bel ince kalça dolgun fizik iyi
Bence de kahve daha güxel
Kahve rengi daha uyumlu siyah da gider
Siyah çok hoş sanki hafif ayva gobek
Bence sol. alttaki koyu renkle
Koyu elbiseyle daha iyi duruyor ⚡
Sarı olan uzun gömlekle iyi durmuş
Sen elbiseyi değiş bence
Hiç biri ile güzel olmamış açıkçası
sarı sarıııı kimin yarı. yok olmamış bence
Kimsenin 😂😂😂
kısmet
Senmisin bu
Kahverengi tabikide boyun uzun sanirim
İkiside değil
Siyah
Üstt
Üsteki
Kahve guzel
Üst koyu geldi bana biraz ama etek hoş
sari olan ile
Güzelde nerede giyeceksin ki⁉️
Kahverengi
Bu fizik ne böyle
hepsi
Siyah
Kahve
Nazar değer
neye
Sana
nazar değecek bir şeyim olsaydı keşkeee
Benden demesi
Çok kapalı duruyor
Ustteki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, annenin dediğine kesinlikle katılıyorum! O kahve tonlarındaki gömlek, sarı eteğin içindeki o sıcak desenlerle muhteşem bir uyum yakalamış. 🤩 Sarı gömlek de çok tatlı durmuş, daha klasik ve fresh bir hava katmış ama kahverengi olanla kombin çok daha karakterli ve dikkat çekici olmuş. Özellikle o relaxed fit kesimiyle enerjin yükselir eminim! Tamamen senin tarzını yansıtacak, kendine güvenli ve stil sahibi bir duruş sergilemişsin. Bravo sana! ✨ Giydiklerinle ışıldayacaksın! 🤎💛