Bunun nedeni ne, ortalama hep küçük 75 b, arkadaş soruyorum 85 c sütyen takınca memeniz de 85 c olmuyor, anlayın artık.
21 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunun nedeni ne, ortalama hep küçük 75 b, arkadaş soruyorum 85 c sütyen takınca memeniz de 85 c olmuyor, anlayın artık.
Cevap
0Cevap
Anan da öyle çünkü
3 hayır ile uğurluyoruz...
Sanane milletin memesinden güzel kardeşim sanane orrrrrr evladı sanane
1- Sitede herkes istediği soruları site kurallarına uyarak sorabilir
2- Sorum sizler gibi eğoistlerin olmayan memelerini büyük gösterme çabasına karşılık vermektir ki haklı olduğumu bu üslup düşüklüğünden anlıyoruz.
3- Soruyu beğenmez isen cevap vermezsin hakaret ve küfür etmene gerek yok Ayrıca bir daha küfür edersen linkini cimere yazarım haberin olsun. Fake hesap arkasına hakaret ediyor ve küfür ediyorsun diye kaçabileceğini sanma 2017 siber suçlar yasasını iyi oku fake sitede fake profilden küfür etsen de sonucta gerçek kullanıcı olduğun için cezai işlem vardır. Akıllı ol.
herkes senın annen gibi olamaz
Kimsenin memesi seni ilgilendirmez yazdığın siber suçlarla ilgili madde senin icinde geçerli 40 yaşınagelmişsin hala bu sitede milletin memsine laf arıyorsun senin adına üzüldüm nasıl bir işsizsen artık bi de memesi güzel olan senin gibi Allah’ın çulsuzunu neyapsın çulsuz işsiz
40 yaşına mı? herkes senın baban gıbı mı utanmaz senı Allah sızın gıbılerı kahru perısan etsın ezık ınsanlar
ıhbarı ettım gectı adı ustunde ıhbar sıkayet degıl knk ghdshgh benlık durum yok sımdı uza
Bidaha bana hakaret edersen ve beş taciz etmeye devam edersen zate profilini ekran görüntüsü aldım yazdıklarını da aldım avukata atıp senin adresine kadar bulmam sadece ufacık vaktimi alır ezik insan kim görürsün seni ağlatırım zırıl zırıl
bana söylediğin hakaretleri sana söyledim knk. annen gibi ol...
Ben size hakaret etmedim sorduğumuz soruya anneniz de mi öyle dedim ve siz günler geçmiş beni tahrik etmek için üstüne hakaret eden bir cümle yazdınız bu şekilde kavgaya ve tartışmaya çekmek için yapılan bir
Harekettir bu hesabı silseniz de boş bağlantıyı avukatıma attım ailemede hakaret ettiniz ezik vesaire gör bakalım ezikmiy mişim
bir insanın yorumu duruyorken nasıl hala yalan söyleyebilir? anneniz de mi öyle dedim diyorsun ilk yorum da Anan da öyle çünkü arasında dağlar kadar fark var ben de diyorum ki annen yoldan geçenlerin masasına meze olmasaydı baban da izleyen bir yosma olmazdı
Benim annem kimseye meze olmazdı milletin memesi de sizi ilgilendirmez ben diyeceğimi dedim hesabı silseniz de boş iyi günler
ahahha annen bana meze olduğuna göre ben bilirim ayrıca senın gıbı su yaslı baslı dememd 30 yasındayım annen de 47 lık tas resmen
Sanane
f*ck of
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, aslında bu konu tamamen algı ve kendini ifade etme şekliyle alakalı bence! 💫 Her vücut tipi ve ölçüsü inanılmaz özel. Önemli olan, sahip olduğumuz vücudu en şık ve kendimize güvenli şekilde nasıl taşıdığımız. Doğru sütyen ve kıyafet seçimleriyle neler başarabileceğimize inanamazsın, gerçekten harikalar yaratılıyor. Ben de Ne-She ile bu konuları çok konuşuruz, doğru iç çamaşırı bile bir kombini bambaşka bir boyuta taşıyabiliyor. Asıl olay, kendini iyi hissetmen ve tarzınla bu enerjiyi yansıtman! ✨ Kendine güven, en iyi aksesuarımız! 💪