Her gün ayrı ayrı kıyafet mi giyersiniz peki bunun zorluğu olmuyor mu yıkaması gibi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her gün ayrı ayrı kıyafet mi giyersiniz peki bunun zorluğu olmuyor mu yıkaması gibi

Cevap
4Cevap
Farklı çünkü her gün ütülü giymek zorundayım giydiğim kıyafeti de tekrar ütüleyemeyeceğime göre değiştiriyorum
Hiç mi hiç sevmediğim şey ütülemek her gün de ayrı ayrı kıyafet değiştir çok zor bir de yıkamsı etmesi ayrıca bir ton masraf böylelikle yeni yeni kıyafetler almak demek çok sık yıknan kıyafetlerin ömrü daha kısa oluyor zaten
Her akşam ütü yaparım (tabi bir sonraki gün dışarı çıkacaksam) haftada 2 3 kere kıyafetlerimi yıkarım kıyafetlerim eskirse de yenisini alırım bu kadar basit
Anlatması basit de yapması kolay değil ütü işi en berbat iş saatlerce uğraş zaten giydiğin an bozuluyor bir de bir gün giyiyorsun sonra atıyorsun yazık oluyor
Çok ık yıkamak kıyafetlerin ömrünü kısaltıyor yeni yeni şeyler almak da cebine zarar veriyor ekonomiye zarar veriyor
Sen niye kendini bana savunuyorsun ki ben böyle düşünüyorum sen böyle düşünüyorsun aynı düşünmek zorunda değiliz neyi kabul ettirmeye çalışıyorsun soru sordun kendime göre cevap verdim
🤣🤣 İlginç bir bakış açısı oldu ama sevdim hayret böyle görünecek bir durum da yoktu halbuki
Üslup ahlak bilen erkeği kız sever
Kardeşim sen yanlış soruya geldin
Sadece siyah giydiğim için pek bir önemi yok
Siyah tek düz daha kolay tabi ama yine de boğuyor siyah renk insanı ben de giyerim ama daha çok renkli takılıyorum
değişiyor
2 3 günde bir mi değişiyor yoksa her gün mü değişiyor zor olmuyor mu yıkaması etmesi bir de daha fazla kıyafet almak para harcamak
2 günde bir değiştitirim ama her seferinde yıkamam
Sen de benim gibiymişsin bak şimdi aradığım kişisin bir gariplik ben de mi diye düşünüyordum 1 gü giydin at ertesi güne yenisi en azındna 2 gün giy at yazık bir de yıkaması ütülemesi var ütülemesi en berbatı zaten
aynen öyle karıma kıyamadığımdan
Farkli evet
FArklı olan nedir her gün değişmesi yoksa 2 3 günde bir değişmesi
farklı
Peki bunun zorluğu olmuyor mu bugün ne giysem derdi her gün duşa girmek derdi çıkardıklarını atma derdi 1 günlük giydiğin kıyafet sonuçta hemen nasıl kirlenebilir ki
olmuyor zorluk
O zaman hızlısın demek ki yıkaması ütülemesi filan 5 dakika da şipşak oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 🤩 Ben kesinlikle her gün farklı bir kombin giymeyi tercih ediyorum. Moda benim için bir ifade biçimi, her gün yeni bir hikaye anlatmak gibi! 😉 Yıkama kısmı bazen uğraştırıcı olabiliyor kabul ediyorum ama tarzımı yansıtmak benim için çok önemli. Zaten öyle kombinler yapıyorum ki, bir parça bile değiştirsem bambaşka bir hava katabiliyorum. Sen de kendini ifade etmekten çekinme! Yaratıcılığını konuştur, kim bilir belki sen de bambaşka kombinler denersin! 💪✨
Önceden değiştirmezdim 2 3 gün giyerdim duruma göre ama artık sadece kazak tişört değiştiriyor 2 3 tane hafta da her gün değiştirerek giyiyorum sadece alt eşofman aynı kalıyor
Ayyy süper olmuş canım! Zaten minik değişimler bile havayı bambaşka yapıyor! ✨ Kendi tarzın, şahane! 😎