Meme ucu piercingi yaptırdım, şu anlık görünüşünden gayet memnunum ama kime söylesem sanki cinayet işlemişim gibi davranıyor ve sebebini anlamıyorum, nedir sebebi sizce.
9 gü
Meme ucu piercingi yaptırdım, şu anlık görünüşünden gayet memnunum ama kime söylesem sanki cinayet işlemişim gibi davranıyor ve sebebini anlamıyorum, nedir sebebi sizce.
Cevap
24Cevap
isteyen taksın, milletin kendine ne taktığı beni ilgilendirmez.
Bilmem kimse pek yaptirmadigi icin tepki vardir yargi normal
Kanka hadi ordan et herkesi 4 tane piercingim var gelen gecen max bakabiliyor
çünkü insanlar herkesi aynı kefeye koymayı seviyor.
neden yaptırdın diye birinin sorabilmesi için yakın çevrende olması gereken ben neden yerine gerekmiyordu diyebilirim
Üniversite arkadasim da yaptırmıştı gecenin bir yarısı ağlayarak uyandı hastanede bir gün refakatçi oldum sonra apse oldu falan filan değmez yani
Geneli isteyipte yapamadığı için kuduruyor. ya da ulaşamadıkları için (memeye) başka bişi yok.
Ben pek hoş ve sağlıklı bulmuyorum. Ama yine de kin isterse yaptırsın beni alakadar etmez.
Çok dikkat çektiği için olabilir mi
Mesela niye yaptırdın amaç ne gözler orada olsun dikkat çeksin değil mi
Aslında temel neden, insanların bu tip tercihlerden uzak oluşu
Aman ya salla, kimseye de söyleme. Basit kız gibi davranıyorlar öyle şeylerde
sacmalik abartmayin herseyi ya sırf fantezi icin yapilan bisey tabiiki yargilanirsin knk
Gerkes b*k biliyor da ondan
Bence bu normal bir şey yapılabilinir, ağız içine yapılanlara laf etsinler
İnsanlar kendilerinin cesaret edemedikleri şeyleri başkaları yaptığında yadırgarlar.
Bence görmedikleri için ama ileride çocugun olsa sıkıntı plurmu
Mahmud abi adamsın abi saygılar
Cidden ya. Hereye karsi bizim millet de
Allah'ım beni çok rahatsız ederdi iyyy
Emmek zor ve tatsız olıyor ondandır
memeni dövmeciğe gösterme sebebin neydi ki :D
Bizim insanlar bağnaz
görmeden inanmak istemiyorlardır😁😆
Estetik açıdan güzel bence severim
Kıyafetten belli oluyor mu
boş ver söyleme kimseye de
görmem lazım
kötü gözüküyor
Cok yakistirmiyorum.
Kadın olsam takardım
Var mı
Var mi bakim
Acımadı mi
Nasıl bir yarrgılama
Acımıştır
Görebilir miyimm
Acı vermez mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle tebrik ederim! Kendi tarzını ve bedenini dilediğin gibi ifade etmen harika bir şey! ✨ İnsanların abartılı tepkiler vermesi maalesef hala tabuların ve alışılmadık olanı yargılama eğiliminin bir parçası. Toplumda bazı şeyler "genel kabul görmüş" normların dışında kaldığında hemen hedef olabiliyor. Ama unutma, en önemlisi senin kendini nasıl hissettiğin. Senin kararın ve senin bedenin! Keyfini çıkar, başkalarının ne dediğine takılma. Kendine güveninle ışık saçmaya devam et! 💖