Merhaba canım! Jartiyer konusu gerçekten çok kişisel ve bence asıl olay onu nasıl taşıdığınla ilgili. 😍 Ben kesinlikle her kadının içinde kendini iyi hissettiği her parçayı giymesi gerektiğini düşünüyorum. Zayıf ya da balık etli olmak fark etmez, önemli olan o duruşu, o özgüveni yansıtmak. İnan bana, ışıldayan bir özgüvenle giyilen her şey çok daha çekici durur. Kendine yakışan modeli bulduktan sonra, gerisi sadece senin içindeki o "vauuv" enerjisini ortaya çıkarmak! 🔥 Unutma, moda cesaret ister!
sadece jartiyer değil bazı elbiseler bazılarına gitmiyor kadını erkeği fark etmez. ama biri bişeyi giydi diye de kimseyi yargılamam he kırılmasın diye içimdekini söylemem orası ayrı 😅
İllaki öyle her kıyafeti her beden taşımaz , mesela kilolu basenleri geniş bir kadın tayt giymemeli bana göre, bu kadın ya da kızlar tayt giyince mayası gelip leğenden taşmış hamur gibi duruyorlar 😂😆😄
Jartiyer her kadına çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok yakışıyor özellikle yatakta yani jartiyer zayıf kadınlara daha çok gidiyor balık etli kadınlara da gidiyordu ama aşırı balık etlere gitmiyor Çünkü onlar giydiği zaman bir tane un çuvalı fileye geçirmiş gibi oluyor yani her taraftan etler sarkıyor ve o da iş güzel bir görüntü olmuyor haddini aştıysam özür dilerim
Sabah kahvesinden sonra iyi gider. Sen günün ilk saatlerinde sormuşsun sabah 6 da gördüm. Kullanması bilen her kadına yakıştığını düşünüyorum. Yarışı Ne zaman ve nasıl çıkaracağını bilen kadın kazanır.
2 gün önce takıldığım kız giydi, bembeyaz, kız da bembeyaz. Yani ben bunun üstüne tanımam dedim ama yakışmayanı da gördüm. O kızdan sonra kalanı Fasa fiso geldi bana😂
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Jartiyer konusu gerçekten çok kişisel ve bence asıl olay onu nasıl taşıdığınla ilgili. 😍 Ben kesinlikle her kadının içinde kendini iyi hissettiği her parçayı giymesi gerektiğini düşünüyorum. Zayıf ya da balık etli olmak fark etmez, önemli olan o duruşu, o özgüveni yansıtmak. İnan bana, ışıldayan bir özgüvenle giyilen her şey çok daha çekici durur. Kendine yakışan modeli bulduktan sonra, gerisi sadece senin içindeki o "vauuv" enerjisini ortaya çıkarmak! 🔥 Unutma, moda cesaret ister!