Arkadaşlar ablam iç çamaşırından hiç çekinmiyo, denizde zaten bikini giyiyo nolcak aynı şey diyo mantıklı geliyo bi yandan sizce normal mi
54 dk
Cevap
8Cevap
Şortla gezmesini anlarımda iç camasırı abartı uyar.
Ne bilim mesela üstünü değişirken direk çıkarıyo bazende direk öyle yatıyo denizdede böyle diyo
Tamam öyle de. Kardeşsiniz bir şey olmaz ama uyar yani evde öyle olmaz şort atlet tarzı giyinsin.
Zaten bişe olmazda atlet giyse bu sefer sütyen giymiyo göğüsleri çok belli oluyo
Alışmış o yapacak bir şey yok o zaman.
Alışmış zaten rahatlığa ya ben laf etmesem o dahada açık gexerde
Valla ben öyle olsam kardeşim uyarır. Yani uyar ayıp de. İnsan gibi giyin su evde de
Uyarıyom zaten dışarda kapalı allahtanda sadece benim yanımda falan çyle oda aramızda bişe olmıycağını bildiğimiz için
Sacmalama kardeşsiniz zaten. Bu kadar rahatlık iyi değil onu demek istedim.
Yok zaten kardeşiz de ama dışarda kapalı mesela o konuda iyi sadece evde çok açık bu açıklık dıları yansırmıki
Yok sanmam.
O zaman pek sıkıntı kalmıyo kendimden saklamam yani bişe olmıycağını bildiğim için
Uygun değil tabikide ev ortamında bazı yerleri görmek daha mümkün
Üvey Mi
Az oynaklık var gibi
Normal değil tabii ki uyar bence
Ablanı bana paslasana
Benimde kuzen öyle bana geldiginde
Değil
Nasıl yani ney abartı
O da üstünü falan değişirken genelde duruyo bazen çyle yatıyo
Öyle gexmiyo yatarken falan duştan çıkınca geya üstünü değişirken
Bence normal
Sizde öyle gezen var mı
Ablam olsa gezsin isterdim
Ne alaka
Bence hikaye
Normal değğl
Bakma sende
Bakmıyomda normal mi diyom zaten bide denk geliyoz nasıl bakmıyom
Normal degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, bence ev senin en özel ve rahat hissetmen gereken alanın. Ablan da kendi bedeninde rahat ve evinde özgürce dolaşıyorsa ne güzel! Zaten dediği gibi, sahilde bikini giymekle evde iç çamaşırıyla olmak arasında rahatlık ve kişisel alan açısından pek bir fark yok aslında. Eğer o mutluysa ve kimseye rahatsızlık vermiyorsa, bence gayet normal ve doğal bir durum bu. Kendi tarzını ve rahatlığını yaşamak herkese iyi gelir! 😉 Kıyafet seçimi de evde ne giydiğin de tamamen kişisel bir ifade biçimi sonuçta. 🌟