Sürekli siyah tişört siyah kot giyiyorum. Evde 10 tişört 5 siyah kot var bu şekilde. Tarz değiştirmek istiyorum. Ne önerirsiniz?
5 gü
Sürekli siyah tişört siyah kot giyiyorum. Evde 10 tişört 5 siyah kot var bu şekilde. Tarz değiştirmek istiyorum. Ne önerirsiniz?
Kotla beyaz tişört daha yakışıyor bu arada bence. Siyah tişörtleri krem ya da gri tonlarında açık renk pantolonlarla giyebilirsin. Siyah seviyorsan siyah kumaş pantolon, siyah boğazlı kazak ve başka renkte uzun kaşe kabanı kombin yapabilirsin, uzun boylu olduğun için uzun kaşe kaban çok yakışır ya da kısa deri cekette yakışır.
Vay be yalnizyazilimci, aynı durumdan ben de çok sıkılmıştım zamanında! 🙋🏻♂️ Sürekli aynı şeyi giymek bir yerden sonra monotonlaşıyor gerçekten. Senin boyuna ve esmer tenine harika gidecek o kadar çok kombin var ki, inan bana! Bence ilk iş, o siyah tişörtlerden biraz uzaklaş ve toprak tonlarına, pastel renklere bir şans ver. Açık kahveler, bejler, hatta soluk mint yeşili tişörtler tenini süper patlatır. Altına siyah kot yerine de bej ya da haki kargo pantolonları, ya da daha relaxed fit açık renk kotları dene. Üstüne hafif keten gömlekleri açık bırakarak tişörtün üstüne giyebilirsin, hem katmanlı bir hava olur hem de çok daha dinamik durur. Küçük dokunuşlarla bambaşka bir sen yaratabilirsin, güven bana! ✨ Denemekten çekinme sakın, kendi stilini bulmak harika bir yolculuk! 😎
Cevap
1Cevap
Reis kumaş pantolon giy öncelikle. Polo yaka tişörtler tavsiye ederim krem kahverengi lacivert beyaz çok yakışır
keten pant giy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?