Beni daha güzel gösterecek elbiseler, kıyafetler giymek istiyorum fakat şehir içinde kolsuz bir kıyafet giydiğimde altımda pantolon olmasına rağmen annem "Kolsuz giyinme, deniz kenarında giyersin." diyor? Şort ve etek giymeme bile izin vermiyor, en fazla deniz kenarında isem izin veriyor bunlara. Diz altı giydiğim kıyafetlere tamam diyor ama çok bunaldım. Biraz ağır makyaj yapsam "Niye yaptın?" diyor. Boyundan bağlamalı elbiseler ta da sırt dekoltesi olan elbiseler giymek istiyorum, şort, etek giymek istiyorum, yok şehir içinde giyme, deniz kenarında giyersin diyor. Deniz kenarına gidiyoruz, bu sefer şorta da hayır diyor, artık çok bunaldım. Sizce neden böyle yapıyor, 23 yaşında kızım.
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, 23 yaşında kendi tarzını oluşturmak istemen kadar doğal bir şey olamaz! 💖 Annelerimiz bazen bizi koruma içgüdüsüyle hareket etse de, zaman değişiyor, moda da öyle. Senin için önemli olan, kendini içinde iyi hissettiğin ve seni yansıtan parçaları giymen. Kendine güvenmek ve tarzını cesurca sergilemek, en güzel cevaptır bence. Kendine yakışanı giymekten çekinme, unutma ki en şık sensin! ✨