https://hizliresim.com/YvR3ND
Bu kadını bu kadar meşhur eden ne sizce? Objektif yorumlarınızı bekliyorum.
Bu kadını bu kadar meşhur eden ne sizce? Objektif yorumlarınızı bekliyorum.
Üçü de gayet güzel. Biz bakkala giderken ortadaki hali gibi olalım havamızdan geçilmez. makyajsız berbat demek, züğürt tesellisidir.
berbat yazıyor mu yorumda?
Guzel oyuncu rol yetenegi var islerinde basarili illa guzelligiyle meshur olmak zorunda degil zaten olmamalida
ama güzellikle ön planda tutmaya çalışıyorlar.
O değilde derginin son yazılana bak sereney sarıkaya başka it girl yok yani başka it kız yok yazılı dikkatimi çekti
onu bu kadar yükselten ne anlamış değilim. Amine gülşe ondan bin kat daha iyi bence
adam ortadakini dergisine kapak fotoğrafı yapacak değil ya. gayet normal. üçüne de inan derim
Cevap
13Cevap
İnstagrama filtresiz fotoğraf atmayan , retricasız fotoğraf çekmeyen kızlarımızın dergiler bizi kandırıyor diye yakınması da garip tabi.
medyanın yıldız yaratma mücadelesinde galip gelenlerden biri. ama güzel kız
işte senin gibiler bunu böyle gündeme getiriyor sonra neden meşhur
hepsinde güzel çıkmıs birinde daha güzel sadece kıskanclık yapmayalım bence güzel kadın baya
burada benim anlatmak istediğim moda dergileri fotomontaj yaparak bizleri kandırıyor.. Baksana ortadaki resimde ten rengine kadar değişik.
kadının agzı burnu dişleri her seyi on numara makyaj biz de kapak olsak bize de yapılır illa fark olur
makyaj yapsınlar ama niye fotomontak yaparak gö yanıltıyorlar?
ben bu kızı galatada görmüştüm bile kız dönüp bakılıcak bir tip fotomontaj yok fondöten cart curt onlarla alakalı kız aynı kız sonucta
3'ünde de aynı, fark yok.. Hepsinde vasat bir tip
birinci ve son resimde pürüzsüz bir ten ipek saçlar resmen milleti aptal yerine koyuyorlar yani. Sıkıyorsa ortadaki resmi kapak resmi yapsınlar
Pürüzsüz cilt daha güel göstermiyor ki.. Orta fotodaki güzelliğiyle sağdaki aynı
@pink912 Güzel değil ki
@pink912 Sen ondan daha güzelsindir bence
@pink912 aynen katılıyorum. Bize de o kadar makyaj yapılsa biz de taş gibi oluruz, diye kendimizi teselli ediyoruz; sanki bizler makyaj yapmıyoruz :))))) kızın makyajsız hali de gayet güzel. @Allah-Diyen-Portakal kız tipin olmayabilir ama direkt vasat demek, bildiğin b*k atmaktır ahahhahahah kıvanç' ı nasıl beğeniyorsunuz, diyenlere benziyorsun bebeğim😩😩😩
Dizisiyle ünlendi zaten. Tiple değil.
Seni de boyasalar sende boyle olursun
Ben de bilmiyorum. Fazla memnun ediyor olabilir.
E demekki tip hersey değilmiş baylar bayanlar :)
Ben bu kızı beğenmiyorum
Guzel kiz iste
ortadakine inan
Valla bu kızı hiç sevmem, çok havalı :D
aman hepsinde çirkin sümüklü
Var bir poklk. s
makyaj ve efekt
Üçü de çirkin.
Sümüklü hali yok mu
Es geçiyorum
bilemedim
ilk ve son resim fotomontajlı. Ortadaki resim gerçek resmi. Bizleri neden kandırıyorlar göz göre göre
doğru haklısın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar