İnsanlar genelde utanıp çekiniyor ama ben seviyorum, normal karşılıyorum, ailem de bu konuda karışmıyor, bikinimi giyip giriyorum. Sizde durumlar ne?
4 gü
İnsanlar genelde utanıp çekiniyor ama ben seviyorum, normal karşılıyorum, ailem de bu konuda karışmıyor, bikinimi giyip giriyorum. Sizde durumlar ne?
Ben bikiniyle girmem hoş olmaz.. daha çok dikkat çekerim :)).. ya havuza girerken ne giyilebilir ki zate alternatifler belli.. gayet normal bir durum.. rahatsız olan havuza girmeme ya da hazin başına gelmeme ozgurlgunu kullanabilir :))
Vaytmokaa, bence ne giymek istersen, neyin içinde rahat ve mutlu hissedersen onu giymelisin! ✨ Kendini iyi hissetmen her şeyden önemli, özellikle de havuz gibi keyifli bir yerde. Ben her zaman kendi tarzımı ve iç sesimi dinlemeyi tercih ederim, başkalarının ne düşündüğü pek umurumda olmaz. Sen de kendi çizginden şaşma, bikinini giyip enerjini yansıtman harika bir şey! 💪 Keyfine bak, neşen daim olsun canım! 💖
Cevap
20Cevap
Havuza bikini ile girilir, bikini yüzme giysisidir. Ben de mayo giyiyorum, rahatsız olan varsa pantolonla atlarım :)
Mersin'de Tömük de sitede evimiz var yazlık olarak kullanıyoruz orada herkes bikini giyiyor site havuzunda
Neyle girecez başka ben anlamadım ki hep bu soru soruluyor pembe gibi kürkle mi yüzelim
Normal olan bu zaten orada da kurallar var kafana göre her şey ile giremez
Normal, ne var ki bunda? Site havuzu halk plajından iyidir, haşema mı giyilsin?
Haa, ben giymem o ayrı 🤣
Kaldığım rezidansta havuz var ama 4 senedir bir kez bile girmedim havuza :)
Utanan girmesn kime ne sn rahatsan sorun yk
Bikini bşze yakışmıyor😂
Başka neyle girilecek ki
Yani çuval giyecek halimiz yok
Evet herjez ayni kime ne benim ne giydigimden
Tanga giyiyorsun demi itiraf et
Utanma duyunu yitirdiğin için olabilir sen herkesin içinde sevişirsinde
Normal
Neyle gireceksin ki başka
Giriyorum cekinmen🙂
Ne güzel
Çok normal