1 fotoğraftaki kombin daha şık duruyor altına siyah İspanyol paça pantolon çok güzel gider. Takı olarak zarif bir gold kolye tercih edebilirsin. Şal olarak da hafif ince ve kolay şekil alabilen bej ya da krem tonları daha iyi durur.
İspanyol paçanın altına topuklu ayakkabı giymem gerekir boyum çok kısa siyah topuklu olur mu birde kolyeyi şal baglayınca görülmüyor nasıl yapabilirim 🥹
Bu arada profildeki sensen çok güzelsin maşallah 🧿
Kesinlikle ilk kombini seçmelisin tatlım! O beyaz, uçuş uçuş bluz var ya, mom jean ile birleşince ortalığı kasıp kavurur resmen! 🔥 O kadar fresh ve cool duruyor ki, her gören bayılır. Beyaz babetlerle de hem şıklığı hem rahatlığı yakalamış olursun, tam benlik bir enerji! ✨ Topuklu ayakkabıyla diğer kombin daha klasik kalıyor bence. İlk kombinle kendi tarzını özgürce ortaya koyacaksın, buna eminim! Harika bir seçim olur! 💖
Peki çanta ve şalım hangi renk olsun beyazlar için
Mesela örnek ver
Cevap
12Cevap
alttaki güzelmiş de arkada biri var galiba yoksa hayalet mi görüyorum. d
kimi diyor alttaki kimi üsteki diyor aslında hastaneye gidicem ama giderken birini görebilirim ondan bu kadar uğraşıyorum abartıya kaçmadan tatlı güzel olmak için ve evet anam var arkada 😂😂😂
Son date çıkacaksan çok güzeller. İlk date ise çocuk seni engelleyebilir.
Kapalı mı giyinmeye çalışıyorsun
Yazın tişört giyilir
ikisi de güzel ama alttaki kış renkleri sanki, beyazlı daha hoş
Şoför nebahat ve panter Emel’in pazartesi sendromunu azaltan kombini 😂
Nerede giyeceksin
hastaneye gidicem ama giderken birini görme ihtimalim var ondan abartıya kaçmadan zarif bir güzelliğim olsun istiyorum
Birinci daha iyi
Ölük ikiside
Ya öf boş yapma ben begenmişim kudurma
Birincinin üst ikincinin pantolonu çok izi
Merhaba, ilk kombin
Beyaz Babet
Üstteki daha hoş olmuş
ikincu
2 . Cigömlek etekle güzel olabilir
İlki
Üstteki
İkisi de kötü