5 gü

Trendyolmilla’dan toplu alışveriş yapmak mantıklı mı, yoksa Zara gibi mağazadan az ama kaliteli mi almalıyım?

İlk önce Zara mağazasından alışveriş yaptım ürünler uygundu ama 5 parça şey 8000 lira yaptı sıkıntı değil dedim ama bu sefer Trendyol mağazasından baktığımda Milla 10 parça şeyi 5900 liraya alabiliyorum bir sürü keten gömlek bir tane ayakkabı gibi terlik 1000 liraya 2 tane takım olarak keten gömlek ve pantolonu 2 tane tişört 2 tane gömlek 3 tane daha sadece keten pantolon ve bunların hepsi 5900 lira ediyor üstüne ayakkabı da almak istedim ve param hâlâ yetiyor ama dışarı çıktığımda nereden nasıl alabileceğimi bilemediğim için ve bu fiyatı yakalayamayacağım için bu kadar ürün için ondan dolayı ondan almaya karar verdim ama ailem bu konuda diyor ki Alman dandik olabilir tek dikiş olabilir bundan dolayı ben çok kararsız kaldım alın yanına sipariş vereyim mi yoksa bekleyip mağazadan almak daha mı mantıklı çünkü daha önce hiç alışveriş yapmadım ama daha mı alışveriş yapanların hepsi kadın olduğu için kadın kısmında ürün ne kadar dandik olursa olsun fark etmez çünkü her türlü giyilebiliyor yani üstüne bir ceket giyip bile o kötülüğü kapatabilirsin ya da terziye gidip iki dakika diktirmek bile yeter
Trendyolmilla’dan toplu alışveriş yapmak mantıklı mı, yoksa Zara gibi mağazadan az ama kaliteli mi almalıyım?