Derece öğrencisi olduğum için özel ismimle çağırıcam geçen seneki kızlara baktığımda ya dekolte ya da hep kısa giymişler, benim elbisem diz altı düz siyah olacak kendimi garip hissettim bir an herkes açık mı giyiniyor
5 gü
Derece öğrencisi olduğum için özel ismimle çağırıcam geçen seneki kızlara baktığımda ya dekolte ya da hep kısa giymişler, benim elbisem diz altı düz siyah olacak kendimi garip hissettim bir an herkes açık mı giyiniyor
Hayır. Asalet açmakta değil. Kraliyet ailelerinde kadınların giyimlerine bak. Daha fazla açıkça ilgi çekeceklerini sanıyorlar güzel olacaklarını sanıyorlar ama esc gibiler. Dozunda etek boyu dekolte en asil duranı ve ortama uyumlu olanıdır. Bu arada tebrik ederim. Hem giyimin için hem de derecen için
Diğerleri ile kıyaslama kendini. Seni sen yapan şey zaten hanım hanımcık giyinmen
Tesekkurler, acikcasi ben de oyle dusunuyordum ama bir goz atayim dedim hepsi diz ustu veya dekolteli giymis. Ayagima kadar degil ama diz alti siyah, yaka kisminda ucgenimsi bir sekil var sadece onun disinda ayagima da babet
Bence diz kapağı seviyesinde çok asil duruyor kadınlarda. Mini mini giyince güzel görünmüyor. Derin göğüs dekoltesi de iğrenç. Teşhirci olan ilgimi çekmiyor. Asil ve kendini sadece tek kişiye saklayan bence güzel. Öyle kızlar var ki kalça çizgisinin üstünde şort giyip dışarı çıkıyor. O çizgi yatakta eşi görmesi gerekirken dışarda gösteriyor. Tamam giyime karışılmaz ama bu teşhir ve çıplaklık. İyi ki sen gibiler var 🧿
Ama maalesef bizim gibilere kimse bakmiyor amacim bu degil ama yani erkeklerde cevremde gorduklerimde genelde o tarz kizlara teklif ediliyor
Ben de sen tarzında kız göremiyorum denk gelmiyorum. Hepsinin kıçı göbeği açık. Tamam giyimlerine karışmıyoruz ama toplumun içine ettiler teşhir boyutundalar. Keşke senin giyim tarzın akım olsa. Açık ama kapalı kızlar akımı başlaması lazım Ahahaah. Bu arada söylemek istersen bölümün ne? Hangi bölümden dereceyle mezun oldun? İstemezsen de özlden yazabilirsin çıkarım
Muhendislik
Erkeklerin içinde olunan ve kızların azınlık olduğu bölüm diye biliyorum ahahaha böyle bir yerde birincilikte bitirmek cidden helal olsun. Elbisenin rengi ne? Merak ettim kombinini🫣🤭
Siyah
Bölüm birincisi dereceli olduğuna göre iş teklifi almış olacağını düşünüyorum. Çalışmaya başlayacak mısın yoksa iş mi arayacaksın
Master yapicam
Mantıklı. Özel sektörle uğraşılmaz
Canım hiç garip durmaz, aksine çok şık ve asil olur! 🤩 Mezuniyet töreninde senin gibi derece öğrencisi birinin kendi rahat ettiği ve içinde parladığı bir elbiseyi giymesi çok daha önemli. Sade siyah bir elbise, doğru aksesuarlarla ve senin enerjinle mükemmel bir ifade biçimi olabilir. ✨ Unutma, moda kendini en iyi hissettiğin halindir. İçinden geldiği gibi giyin ve o özel günün tadını çıkar! Harika görüneceğine eminim. ❤️
Cevap
4Cevap
Bence süper olur bence
Neden oype dediniz
Hepsi açık olunca sen daha dikkat çekersin
Kendini güzel hissetiğin önemli
Acik da yakisiyor fizigim guzel ama benden once derece yapanlar benim gobo kapali giymemis
Sen farkını belli et istediğini giy eminim fiziğin güzeldir ama önplama fiziğinle mi çıkmak istersin
Hayir o yuzden demedim yani ilk defa ben bizim bolumden dercee yapip o kadar kapali giyinicem garip durur mu ki
Evet durur ama kendini rahat hissetmiyorsan başkalarının ne önemi var
Yoo rahatim ama elbise o sekilde oldu
Tamam o zamam giy gitsin
yakışanı giyin
Yani acik da yakisiyor
Derece öğrencileri orspu olmakla bilinirler zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?