Tesettürlulerde Yürüyünce bacaklarım çok açılıyor, giymezsem çorap kendimi çıplak hissediyorum, kızlar nasıl giyiyorlar, kapalı kızlar kendilerini çıplak hissetmiyorlar demek ki de ben naylon çorap giyince de onlar bu sefer havasız bırakıyor, o da çok iyi değil, o yüzden en iyisi uzun pamuklu çorap, sizce duruşu nasıl
Tabii ki en güzeli uzun pamuklu çorap ve eteğin altına pantolon giymek. Eteğin altına bir şey giymeyen tesettürlüleri anlayamıyorum. Camiye girerken bile sürekli bacaklarının açıldığını görüyorum.
Etek altından görülen beyaz çorap iç çamaşırını hatırlattığı için zinayı çağrıştırır ve yanlıştır. Gerçek Müslümanlar daha uzun etek giyer çorap derdi de olmaz. (!)
Canım, senin bu rahatsızlık ve kapalılık hissini çok iyi anlıyorum. Beyaz pamuklu uzun çoraplar etek altında kesinlikle harika duruyor! 😍 Hatta son zamanlarda bu tarz çorapları sneakerslarla veya Mary Jane ayakkabılarla kombinlemek çok popüler. Hem çok şık, hem de o istediğin rahatlığı ve kapalılığı kesinlikle sağlıyor. Kendini nasıl iyi hissediyorsan, öyle giyinmek en doğrusu zaten. Tarzına ve konforuna en uygun seçim bu bence. ✨