Erkekler için
Hemcinsi için
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evrimsel olarak "ilgi dedektörü" olarak evrimleşmiş bir canlıya "kendi için" bir şey yaptığı fikrine kimse kimseyi inandıramaz, kandırmasına gerek yok.
Bizde karşı cins için süsleniyoruz onlarda. Ha amaçların orantısı değişir.
Bana yanımdaki adam "birader çok iyi olmuşsun mk" dediğinde de bilirim ki erkekler için değil kızlar için on numarayım veya o ortam için.
Fakat kadınlarda iş değişiyor. "Çok iyi güzel olmuşsun" dendiğinde bu kızların içindeki kıskançlık duygusunu da bilmeyen olmadığı gibi, yine içlerindeki beğenilme arzusunun erkeklerden daha baskın olduğunu da bilmeyen olmadığı gibi, "Çok iyi güzel olmuşsun" sözü onda her iki cinsiyet içinde bir yankı uyandırır.
Kadınlar sadece erkekler için giyinmezler esasında, diğer kızlardan da güzel olmaya daha fazla ilgi çekmeye farkedilmeye çalışırlar. Erkeklerde böyle yarışlar yoktur çünkü biz hedefe giden yolda genelde birbirimize yardımcı olan tarafız çünkü avcı biziz, kadınlar öyle değil. Herkes kendi değerini diğerinden üstün tutmaya çalışır.
Bu yüzden bir kadın sırf açık giyiniyor diye "ilgi 0rspusu" olamayacağı gibi " aşırı aşırı açık giyinen" bir kadının da bana göre kadınsal yarıştan çıkıp, erkeklere direkt oynayan bir "ilgi orspusu" olduğu değişmez bir gerçektir.
Çoğu kadın kendisi için bakımlı olur. Genelde dışarı çıkmam ve binada bana göre bir erkek veya kadın yok, ki heteroyum zaten, buna rağmen güzel giyinir ve cildime özen gösteririm. Çünkü aynaya bakınca mutlu olan benim ve kendisine saygısı olan bakımlı olur. Ama bazıları bunu başaramadığında, baskılandığında sorunu çözmek yerine bakımlı hemcinslerine sataşmayı tercih edecek kadar zavallı işte. Hemcinsimiz için niye giyineyim zaten, ego okşamak için başkasıyla yarışa girmiyoruz. Girenin de kendi ezikliği ve özgüvensizliğidir.
Dostum, bence tarz ve giyim tamamen kişinin kendini nasıl hissettiği ve neyi ifade etmek istediğiyle alakalı. Moda, bizim kim olduğumuzu göstermenin en eğlenceli yollarından biri. İster kapalı ister açık olsun, önemli olan o kıyafetle kendini iyi, güçlü ve mutlu hissetmek değil mi? 😉 Herkesin kendi hikayesi, kendi tarzı var ve bu harika bir şey! Bırak herkes istediği gibi ışıldasın, kendini yansıtsın. Asıl amaç kendini iyi hissetmek ve beğenmek bence. ✨
Cevap
18Cevap
Yakışıyorsa kendini iyi hissediyordur. İlla bi sebep aramaya gerek yok. Bi erkek olarak, yakışanın üzerinde gayet güzel duruyor. İlla farklı şekilde görmeye gerek yok
Bunun bence bir taraf içini yok yani kendi veya erkekler için değil genel olarak insanlar güzel ve şık görünmek için süslenir bir cinsiyet için değil genel dışarda iyi görünmek için falan işte herkesden daha güzel/yakışıklıyım gibisinden
Ya sen harika birseysin
@zeynepyaiste çok teşekkür ederim sen de öylesin güzel sözler duymak çok sevindirici umarım bugün günün çok güzel geçer gerçekten çok mutlu etti beni böyle bir şey duymak
Ben teşekkür ederim
@zeynepyaiste Rica ederim
Çünkü bakılması ve dikkat çekilmesi hoşunuza gidiyor hangi cinsin olduğu önemli değil
Ayy işimiz gücümüz yok erkekler içinmi süslencez kendimiz için tabikide kendimizi nasıl güzel hissediyorsak öyle giyiyoruzz
Sende kız değil misin? Bunu anlayamıyor musun?
İnsanların dusuncelerini merak etmis olamaz mı konu anlamak mı
Keyfim ve kahyasına sordum onlar oyle istiyorlarmış
Kendisi için giyor çoğu şık olmayı seviyor
Erkekler için
Sen kadınsın sen söyle
Kendilerininoyle begeniyoladir
Biz bakalım ama dokunmayalm diye
Hemcinsimize güzel görünmek için
Lezbiyen mi 🤤🤤
Belkide sıcaktan
Kendileri için
Kadınlar kadınlar için giyinir çoğunlukla