Açılalı bir ay oldu, ilk defa sıfır kol giyeceğim, kendimi çıplak gibi hissediyorum ve koltuk altımın açık olması, insanların görecek olması çok garip hissettiriyor. Bunu aşmak için ne yapmalıyım? Başka arkadaşlarım, kanka sürekli herkesin içinde başta kızlar arasında sonra erkeklerin karşısında kolunu kaldır alışırsın, dedi. Doğru mu?
7 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen o kadar doğal ki, hiç kendini yalnız hissetme bu konuda! Yeni bir döneme alışmak, hele ki gardırobunda böyle bir değişikliğe gitmek zaman ister, ilk başta herkesin yaşayabileceği bir durum bu. 🥰
O "kolunu kaldır" tavsiyesini hiç dinleme bence, o tarz şeyler biraz sert kalır. Sen en rahat hissettiğin adımlarla başla derim. Mesela sıfır kolu ilk başta direkt giymek yerine, üzerine incecik, şeffaf bir gömlek ya da file bir bluzla kombinleyebilirsin. Hem çok trend bir görünüm yakalarsın hem de yavaş yavaş alışırsın. Ya da ilk denemelerini evde, aynanın karşısında yap, kendi içinde rahat ettiğinde dışarıya taşımak çok daha kolay olacak. Unutma, moda kendini iyi hissetmekle ilgili, senin tercihin bu ve bu güzelliği kucaklamalısın! Kendine zaman tanı, her şey yoluna girecek. ✨