Selamlar. Tatil için 16 yaşındaki kızım bu bikinileri almak istiyor ama yaşına göre fazla olduğunu düşünüyorum. Eşim de bırak istediğini giysin diyor. Siz ne diyorsunuz abartı değil mi sizce?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamlar. Tatil için 16 yaşındaki kızım bu bikinileri almak istiyor ama yaşına göre fazla olduğunu düşünüyorum. Eşim de bırak istediğini giysin diyor. Siz ne diyorsunuz abartı değil mi sizce?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
bu devirde çocuk istemeyen erkeklerin karşılaşmak istemediği dertlerden biri de bu işte. şunu bi anlayamadı kadınlar. illa anne olacam diye geziniyorlar ortalarda.
Bikininin kapalı olanı mı var bir de gittiğiniz yerde herkes benzer giyiyor olacak dikkat çekmez merak etme sen kendi arzuna göre kapatırsan kendini kötü ezilmiş hisseder bırak istediğini giysin
Çocuk eğiten bir ailenin hayatı çok zor maalesef. Sen fazla açık buluyorsan ikinizin hemfikir oldugu bir şey seçseniz daha iyi olmaz mı herkes mutlu olsun
Ebeveyn olarak bu çocuğunuzla sizin aranızda olan bir şey. İster izin verin ya da vermeyin tercih size kalmış 🤷🏻♀️
Sen nasıl giyiniyorsun senin giydiklerinden al
Babası zaten yanında ve bir sorun görmüyor. Yaşı da küçük zaten bırakın giysin
Beraber gidip aldik kizimla ne var bunda kaprili tisort kollu mayo mu giyecek genc kizlar valla tatile gitmezler yinede giymezler haklilar
Sende mi aldın bu kadar açık
Sen de mi aldın bundan
@KaradenizliBeyfendi benimki de bikini kiziminda
@KaradenizliBeyfendi hayir alma demissin yorumda sebep?
Anladım ne bilim yani anne kız uyumlu ama bu kadar açık olması reşit olmayan bir kızın uygun mu yanından ayırma bari
@KaradenizliBeyfendi anne ve baba olarak yanindayiz zaten
Neden mi bence çok açık genç bir kızın ne giydiğine karışmam tabi ama insanlar pis yanlış anlama
Yani tatilde de denizde de gözünüz üstünde olsun önemli çok önemli bu devirde
Sende bana taktın ahahha :)
@KaradenizliBeyfendi biliyorum da gencler sıktıkca aksini yapiyo dahasini yapiyo birde tam ergenlik donemi buyutmek ve elde tutmak cok zor sıkmak da olmuyo salmak da
@Ezelimolurmusun tam boyle deilde benzer sonucta bikini iste
Anladım
@KaradenizliBeyfendi insanlar pis evet haklisin
Aynen öyle denge hayatın bilinmeyen gerçeği herşeyde dengeli olmak davranmak lazım ne bilim yaa haklısın ben fikrimi söyledim sadece ben izin vermezdim :) lütfen sizde dikkat edin
@KaradenizliBeyfendi kiiimm ben mii taktim seni
Ahahah taktın bana derken :) şakalaşıyordum :)
@KaradenizliBeyfendi kiziniz kac yasinda? Inanin ben yapmazdim ben etmezdim bunlari yutturuyo hayat deneyimledim
Sende mi aslında benim gibi düşünüyorsun yutmak değil sadece fikrimi söyledim küçük daha
Saldırmaya gerek yok :)
@KaradenizliBeyfendi sakinimmm 😊
Valla hiç öyle gelmedi kusura bakma saldıracaksın sanki bana :)
🫣🫣🫣
@KaradenizliBeyfendi yoo oyle biri deilim
Nereye kayboldun yaa özlettin ahah :) sen mi sen varya saldırırsın direk burcun ne
@KaradenizliBeyfendi ikizler
Hımmm ikizler ne yapacağı belli olmazdı galiba :)
@KaradenizliBeyfendi biz seninle daha once tanistik sanirim nickin hic yabanci gelmiyo ya nicki benzettim bilmiyirum
Alla alla bir selam ver ya da t@k! b yapsana zaten soru sahibi engelleyecek yakında :) sanmıyorum ben hatırlarım ama nick i görünce
@KaradenizliBeyfendi yazdim
Sağol
Biraz fazla evet birde fiziği iyi değilse kötü durur
16 yaşında neler yapıyorlar.. bir bikiniye mi takıldın :D
Karışma hevesini alsın
Giyilebilir. Bırakın giysin.
Almazsan kıyamet kopar.
Pembe olan yaşına göre ama beyaz düşündündürür
Bence iyi fiziği varsa yakışır çok katı olmayin
Hayır alma
Gayet güzel...
Yoo değil