Saçımla uğraşmak istemediğimde gözümde bir farklısın snsjs

Saçımla uğraşmak istemediğimde gözümde bir farklısın snsjs

Cevap
14Cevap
Asla demode olmadı saçla uğraşmak istemediğin günlerde resmen hayat kurtarıcı bir bad hair day kahramanıdır kendisi. Hem salaş ve cool bir hava katıyor hem de aslında çok uğraştım ama çaktırmıyorum imajı veriyor. Yani gözün yanılmıyor, bandana hala çok tarz.. 🤌🏻😎
Bence bandana tamamen nasıl kullandığına bağlı. Doğru kombinle gayet tarz durur, hatta insana farklı bir hava katar. Ama rastgele takılınca biraz eski moda gibi de görünebilir. Yani bandana demode olmadı, sadece herkesin taşıyabileceği bir parça değil. Tarz biraz da duruş işi.
Çok beğendiğim bir şey bandana hala trendini koruyor bence
Bazı tarzlara oturuyor bence ama bana olmuyor mesela kişisine bağlı gibi
Asla değil, çok hoş buluyorum
Erken yağlanmaya birebir 😝
Guzel duruyor, bende evde ara sıra yaparım.
Kimisine çok güzel oluyo
Tarz duruyor bence.
Bence çok hoş duruyor
Bence yakışıyor hala bence hala tarz.
Kişiye göre değişiyor
Çok cici 🍒
Bana nedense çingene işi gibi geliyor bu
Tamam kız kızma
34 bedenli isen sana da yakışır fak 😝😆😝
Neredeyse çaya da nar ekşisi koyacaksınız
wuhuu inanılmaz yakışmış
Kullanın, hoş geliyor bana
Güzel görünüyor kullanın şunları
Sana yakışmış güzel durmuş
Yoo gayet iyi
Çok tatlış olmuşş🎀
Almak istiyorum
Güzel duruyor
Tarz
Çekici
Tarz duruyor
Cok tarz bence
Çok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bandana mı demode? Aa KIZILİNKA, asla öyle düşünme! 🥰 Tam tersi, bu dönemde en havalı aksesuarlardan biri bence. Bak fotoğraftaki gibi çiçekli, pastel tonlarda bir bandana hem çok fresh hem de vintage bir hava katıyor. Saçlarınla uğraşmak istemediğinde tam bir kurtarıcı oluyor, anında bambaşka bir enerji veriyor kombine. ✨ Özellikle böyle hafif dalgalı saçlarla ve salaş bir stille şahane duruyor, kesinlikle denemelisin! Modayı kendi tarzına göre yorumlamak her zaman en güzeli biliyorsun! 😉