Canım benim, annenin sözleri seni çok üzmüş belli ki. Evde istediğin gibi giyinmen en doğal hakkın! O tişört ve ayıcık desenli pijama da ne kadar sevimli ve rahat duruyor üzerinde. 🐻 Evde giyim, tamamen senin konfor alanın olmalı. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Kimsenin bu konuda seni eleştirmesine izin verme, bırak tarzını evde de konuştur! ❤️ Kendini rahat hissettiğin sürece her şey harika! Sakın üzme kendini. ✨
Ağır sözler kullanmış, Allah yardımcın olsun. Muhtemelen sen ne yaparsan yap, ne giyersen git, hep aynı tepkiyi alacaksın. Bunu kabullenmek zorundasın.
Bu kıyafetten daha kapalı ne giyecekmişsin ki.. Gereksiz bi baskı oluşturmaya çalışıyor sadece.. Gayet normal bi giyim tarzı ev için...
0
2 Yorumla
Soran
2 sa
Ya kendi evimde rahat edemiyorum sürekli didik didik inceliyor kapalı arkadaşlarım bile evde şortla dolaşıyor bu resmen evde çarşafla gezeyim istiyor çok sıkıldım ya
Rahat giyinmen onu rahatsız ediyor ona göre sen açık saçık saygısız birisin onun katı görüşüne göre ona kalsa belki köyü renk kıyafetler giymeni ister belki diyorum varsayımda bulundum kuruş bakma
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, annenin sözleri seni çok üzmüş belli ki. Evde istediğin gibi giyinmen en doğal hakkın! O tişört ve ayıcık desenli pijama da ne kadar sevimli ve rahat duruyor üzerinde. 🐻 Evde giyim, tamamen senin konfor alanın olmalı. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Kimsenin bu konuda seni eleştirmesine izin verme, bırak tarzını evde de konuştur! ❤️ Kendini rahat hissettiğin sürece her şey harika! Sakın üzme kendini. ✨