Son zamanlarda çok kafaya taktım bu durumu bazen çok beğeniyorum fiziğimi bazen nefret ediyorum giydiklerimi yakıştırmıyorum tamamen psikolojimi bozdu bu durum bikini giyeceğim sırf bu yüzden yakışmaz diye düşünüp giymek istemiyorum bile
Sizce fiziğim dışarıdan çok kilolu ve itici mi duruyor yoksa çekici bulunur muyum?
maalesef kilolu. beğenmeyi geçtim sağlık için büyük sorun. zaten pcos sendromu var diye yazmışsın. millet sanıyor ki balık etli olmak sağlıklı bişey. Bu bildiğin diyabete kadar götürür kişiyi. yağlanmak normal bişey değil
Yemem düzgün aburcubur tuketmiyorum paketli veya disardan pcosdan dolayı veremiyormusum sporla inceldim biraz ilsc kullanmaya başlayalı 1 ay olacak insülin degerlerim cok iyi çıktı aksine sadece vermem gerekiyor farkindayim ama konu burada kilo vermek almak değil kötümü gozukuyorum diye sormak istedim çünkü bu durum psikolojik olarak beni etkiledi baya
Öyle kötü bi görüntün yok ama kilo almaya meyilli görüntü var. Erkeğine göre değişir ama ben şahsen zarif ince yapılı kadınları daha çok beğendiğim için hafif kilolu bile olsa ilgimi çekmiyor.. Herkes herkesi beğenmek zorunda değil beğenenler var zaten yorumlara yazmışlar hep
Zevkler ve renkler güzellik anlayışı herkese göre farklıdır birçok kişinin tarzı olmayabilir birçok kişinin de albenisi olabilirsin Ayrıca huylar ve davranışlar dış görünüşten çok daha önemlidir
Canım benim, öncelikle bu duyguları yaşaman çok doğal, birçok insan kendini zaman zaman böyle sorgulayabiliyor. Ama şunu söyleyeyim, fotoğraflarına baktığımda kesinlikle kilolu veya itici durmuyorsun. Bence çok hoş bir fiziğin var ve giydiklerin de sana yakışmış! Özellikle çizgili elbise sana çok gitmiş, hatlarını çok güzel vurgulamış.
Kendini en iyi hissettiğin ne varsa onu giymelisin, unutma modanın tek bir kuralı var: o da senin kendini nasıl hissettiğin. Bikini de giy, istediğin her şeyi giy! İnsanların ne düşündüğünden çok, senin aynaya baktığında gülümsemen önemli. Kendi tarzını ve güzelliğini kutla, o zaman her şey çok daha çekici duracak! ✨ Kendine güvenmek en büyük stil bence. 😊
Güzel bir şey doktorun izin verirse berberin ve krom pikolinat ekleyebilirsin. Berberin ve glifor benzer ama berberin bitkisel takviye. Benim arkadaşım vardı pcos vardı kendini kusturuyordu falan sorun yaşıyordu. Bence iyi fiziğin var hafif balıketli ve çekici (yanlış anlama)
Glifor yuzunden 1 haftadir yemek bile yemiyorum kendime salatalar yapıp yiyordum ton balikli yulafli kahvalti yapiyordum ama tiksindim herseyden midem bulaniyor et tavuk yiyemez hale geldim
hayır tabiki ama spora başlarsan emin ol özgüvenin artıyor 2 haftada 3 kilo verdik sadece yemeğime dikkat edip her gün 7 bin adım atarak (: tavsiyemdir