Güncellemeler
1 ay
Lütfen fakeler gelmesin gaylar uzak durun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ev içinde bile olsa açık giyinmeye tepki gösterilenler oluyormuş bu doğru mu?
Sizin tercih ettiğiniz kıyafet türleri nelerdir?
1- Şort+askılı (Altta sütyensiz)
2- Şort+askılı (sütyenli)
3- Eşofman+tişört
4- Şort+yarı atlet
5- Şort+sütyen
6- Eşofman+yarı atlet veya sütyen.
Alfonzoeltitoo3 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Evet ailelerde sıkıntı oluyor. Abi baba olunca. Tercihim sütyen takmamak çünkü rahatsız ediyor ama takıyorum maalesef. Gece çıkarıyorum
haklısın. cıkardıgında meme ucları cok mu bellı oluyor ondan dolayı mı sadece yatarken cıkarıyorsun anlamadım
Evet
abartma türkiyede ortalama 75 b dır kucuk memedır nasıl belli olsun knk?
Ne abartması ya boş boş konuşuyosun. Sizin gibiler ota b*ka bile dikkat ettiği için uyarı yiyo olduğumuzdan olabilir mi? Ayrıca 75 b mi demişim ben? Rahatımıza bile elaleme göre karar veriyoruz. Uçlarını napıcaz mesela? Çok biliyosun ya ona da söyle bir şey?
knk ortalama bellidir hemen kızıp sinirlenme. sesli konussak ıkı kelıme edemeyeceksın ondan yorumda da sinirlenme lütfen.
soruna gelecek olur ısek bır kadın degılsın galiba kadın olsaydın gögus pedı ne demek onu bılırdın.
yorumlardaki gibi cesaretin var ise telegramdan yaz. arraayalım bakalım cesaretın bu kadar var mıymışşş he tlegramdan yazmayacak ısen o zaman sal gıtsın buna da cevap verme
tllegram adım architekt3
Ne kadar geri*zekalı olduğun burdan belli allah yardımcın olsun zor iş. Beyin özürlü. Erkekmişim, allah korusun erkek olup erkek yaşamak falan.
belli kudurup hakaret etmenden. zoruna gitmesin ama ailene üzüldüm vay top ay fashfhsa
Öff kes vurdurmuş gelmşşsin yarrma bak
konuşma ve üsluba bak üzüldüm babana oglum var diye geçiniyor yazık fhdsafh
Kadınım zaten, erkek olsaydım utancımdan geberirdim öğhkk
vay be kendini nasıl da kandırmış vah o babanın haline üzüldüm la adama yazık. seslı aramada söyleyemeyecegi sözleri yorumda söylüyor vah vha
baban biliyor mu vah vah en acısı da ögenmesı adam oglum var sanacak
Oluyor tabi evde peçe bile takıyorum sen ne diyon o kadar sıkı gören suriyeli sanıyor da işte ne yapacaksın 🥹
Yok bazen sitede yorumlarda görüyorum aile evinde acık gıyınmezmıs vs kendı odanda da mı dıyorum yok dıyorlar ondan sordum senın cevabın hangısı?
Cevabım şu ki kendi odamda bile peçeli geziyorum maalesef o kadar sıkı
oha? ciddi misin? yuh ilk defa duydum inş dalga geçiyorsundur
Yok ne dalga geçeceğim bizim aile sıkı ya öyle olunca sürekli çarşaf ve peçeli geziyorum
knk biraz sallıyorsun gibime geldi fasjfjahfa o kadar sıkı olan telefona da müdehale ederdi kontrol ederdı KS ye gırmen bıraz daha zor olurdu böyle hemen cevaplar veremezdın kı elınde hep telefon görülmesine kızarlardı fdhsgf knk sende yeme bızı
😂 Hahahaha zeki çocuksun
ahahah :) :) şimdi cevapla knk
Cevaplayamam kusura bakma
ah7ahhah tamam sende mahmut abisin bellı oldu lutfe daha fazla yazma arkadas bende kı sanas hep mükremin gaylar soruma gelıyor
sakın tek kelime cevap verme mükremin seni