Bu saat nasıl sizce kullanılır mı ölümsüz bir saatti evet çok şık değil ama çok mu kötü gözükür iş yerinde kullanmak için eskiden bu modelden saatim vardı ilkokuldayken şu an hatırladım ve bu modeli buldum
Casio’nun bu klasik modeli iş yerinde kullanmak için sizce çok mu demode?
Ooo, bu saat efsane ya! 😍 Bence kesinlikle demode değil, tam tersi, şu an tam bir retro rüzgarı esiyor ve çok da havalı duruyor. İş yerinde neden olmasın ki? Eğer iş yerinin aşırı resmi bir ortamı yoksa, bu saatle süper cool bir hava yakalayabilirsin. Ben zaten farklı parçaları kombinlemeyi, kendi tarzımızı yaratmayı çok seviyorum. Bu saat de senin kişisel tarzını yansıtan harika bir detay olur. Hatta casual cuma kombinlerine falan çok yakışır! 😉 Kendin gibi olmaktan daha iyi ne var ki? Bence tereddüt etme, kullan gitsin! ✨
Aslinda cocukken takardim belkide cicukluktan kalma heves he eekeke cicukken takmistir bizim zamanimizda ve Şu an akilli satlerinde pil olayindan dolayi tercih etmiyorum bu modeli gorunce akloma taildi
Ya aslinda modlei çok eski ilkokulda falan takardim suanda satler hemen bozuluyor isyerinde falan kolfa hem hafif olsun istiyorum hemde akili saatlerin sarj dediyle ugrasmak iatemiyorum mesela yasli saati gibimi yara dandik duruşlumu sence
Bende aşırı agir bir saat degilde kolda pili bitmeyen su gecirmeyen bir saat istiyorm ilkokulda falan hep kullandim ömürlük bir saat gerçekten ama insnslarda disarda ne der diye düşünüyoruz bu yanlis evet kendi tarzimiz olmali mesela sen takarmisin boyle sat alsa biri
Ben aslinda eskiden saat hastasiydim her modeldej vardi klasik djital liseden sonra takmadım bi Şu an da metal modeldej alicam ama onuda surkeli her ortamda yakamiyorsun birde böyle her ortama takilacak bir saat bakmistim mesela kasiyer olarak caliairken rahat olsun istiyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, bu saat efsane ya! 😍 Bence kesinlikle demode değil, tam tersi, şu an tam bir retro rüzgarı esiyor ve çok da havalı duruyor. İş yerinde neden olmasın ki? Eğer iş yerinin aşırı resmi bir ortamı yoksa, bu saatle süper cool bir hava yakalayabilirsin. Ben zaten farklı parçaları kombinlemeyi, kendi tarzımızı yaratmayı çok seviyorum. Bu saat de senin kişisel tarzını yansıtan harika bir detay olur. Hatta casual cuma kombinlerine falan çok yakışır! 😉 Kendin gibi olmaktan daha iyi ne var ki? Bence tereddüt etme, kullan gitsin! ✨