Tesettürlü kadın baskınlığı diye bir şey var, karşınızdaki erkeği diz çöktürmeyi gerçekten seviyor musunuz? (Sevgiliniz falan değil, düz erkek)
6 gü
justlevo sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Yok öyle bıseybduymafım
Tesettürlü müsün sen?
Evet
Hmm
Bir şey sorabilir miyim
Sor
Bir erkeğin önünde di çöküp ayağına kapanması hoşuna gider mi? Yani senin emrinde olması (Ataerkil bir toplumda yaladığımızı unutma)
Yani şöyle parnetrının onun için gurur yapmqmqsı vs gibi durunlar guzeldir ama tesetüürlükerde böyle diye bı durum yok duymadım da
Gider hosuma gider
Peki partnerin haricinde bir erkeğin sana itaat etmek istemesi?
Yani daha açıklayıcı olmak gerekirse biri sana boyun eğiyor ve o da bundan keyif alıyor
Fantezi gibi mi
Değil
Bildiğin senden emir almak istiyor
Evlılıkte mı yoksa arkadas gıbı vs mı
Eski dönemde olan köleler gibi düşün
Arkadaş gibi
Şehsen ben istemem o ne öyle awww
E hoşuna gitmez mi😅
Yani saygı duymam ben daha baskın olucak bırını ısterım hosuma gıtmez benım ama baskasının olabılır gorecelı biraz
Yok sen yanlış anladın ilişki hayatında senden baskın olacak birini isteyebilirsin haklısın
Ama bu ilişki değil ya
Fantezi işte
Fantezi oluyorsa fantezi o zaman
Ben istemem ayrıca arkadasım boye kole gobı oluyor o da soru ısaretı fb diyorsan galıba yıne istemem benlık degıl sanırım😂ama baskasının hosuna gidebılır tabii
Fb gibi değil daha çok ayağını öpecek ya da ayaklarını sırtına uzatacağın birini düşün
Yani şöyle diyim benım zıhınmdede erkek daha guclu baskın bındurumsa olucak bu cınsellıkte vs normalde de öyle eger kole gıbı davranırsa gozumden duser sevemem o erkegı
Helal olsun sana
Ya sevgılıyız dıyelım benım ayagımı öpüp sırtına ayagımı uzatıcam olur skskkeks😂
Sen de yazamıyorsun sen de xper az😅
Sorma dndkkd
Peki bir soru biz mesela seninle sevgiliyiz
Mesaj xper3 seviyesi edemedim zaten😅
Er
Ben ayaklarını öpmek istesem gözünden düşer miyim?
Ve ayağının öpülmesi hoşuna gider mi?😅
Sevıyorsam kwrsımsakını cıdden gozumden dusmeyebılır fantezı gıbı eusunurum ama yagımıgın öpülmesını hıc dusunmedım hosuma hıder mı bılmıyorum
Anladım peki beni o şekilde düşünüp yorum yapar mısın😅
Ne bilim awww göreceli yanımdan gecsen ayakk aklıma gelemz dndjdj o kadar sey var ayakbmı ndjs
Evet😅
Şu an yanımda olsan hadi deniyelim dicem o derece😅
Peki tesettürlü birinin ayagını öı ıstiyoreuj özellikle
Yok da tesettürlüler daha çok bunu seviyormuş diye duydum
Ksksks ilk dega sende duydum göreceki bence
Doğrudur
Peki şu an yanımda olsaydın deniyelim desem kabul eder miydin?
Bilmiyorum
Anladım
Yok kullanmıyorum
Hmm seninle konusmak isterdim artık xperi beklicez😅
Bişi itiraf ediyim mi
Konusucak bısey yok soru sordun cevapladm bende
Et
Yok yok tamam tesekkurler
Peki