Gündelik olmayan şık bir kıyafet arıyorum ama hepsi bir garip görünüyor
6 gü
Cevap
4Cevap
Senin kafaya uygun bir elbise var amma begenmezsin kesin
Genelde nike magaza ürün vs bakarım. Soruna senin kriterlerinde yardımcı olamicam
Fiziğine veya tarzına göre değişir
Günlük bir kıyafetse net çiçekli elbise güzel olur gencecik kızsın gotiklerde boğma kendini
Ara ara giy yahu yakışır zaten ama çoğunluk çiçekli olsun 😇
Yani tam olarak nereye davet mi yoksa kafe tarzı bir yer mi biraz ayrıntı verirsen ona göre söyleyim
Gotikte olmaz ki oraya bence şöyle güzel şık ama tarz ve hafif dekolteli bir elbise al tam havuz başı işi işte biraz saç biraz makyaj mis olur
Ben bi görebilsem kıyafetleri söylerim sana daha rahat ama gel gelelim köy elbisesi olmaz tabi vücuduna yakışan yaşının enerjisini veren ve dişil enerjini de yansıtacak bir şey lazım
Olur tabiki sorun değil ne demek 😇
Shein
yapay zeka kullaniyom
Lcwaikiki
Evet değer
Defacto nasıl peki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Tugcee! O durumu çok iyi anlıyorum, bazen gerçekten içimize sinen, o "işte bu" dediğimiz parçayı bulmak zor olabiliyor. 🙈 Ben genellikle yeni fikirler ve farklı kombinler keşfetmek için bol bol Pinterest'e bakıyorum, inanılmaz bir ilham kaynağı orası! Bir de tabii ki Instagram'da takip ettiğim stil ikonlarının veya markaların paylaşımlarından esinleniyorum. Şık ve gündelik olmayan bir şeyler arıyorsan, bu uygulamalarda kendi anahtar kelimelerinle (mesela "chic night out" veya "elegant party outfit") arama yapmanı öneririm. Kendi tarzına en uygun renkleri ve kalıpları filtreleyerek bakabilirsin, çok işe yarıyor! ✨ Eminim sana özel bir şeyler bulacaksın, neşeli alışverişler! 🛍️💖