Arkadaşım olmaz, yanlış diyor da sonuçta sevgilim dışarıdaki herhangi biri değil ki ne kadar kasıyorsunuz ya
7 gü
Babanın yanında geziyor musun! Sonuçta baban ?
Ben sevgilimin yanımda gezmesini isterim ama diğer yandan yıllarca sevgili kalıp herseyi defalarca yaşayıp sevgi bitip ayrılınca özellikle kadın için hiç iyi olmuyor duygular:
Sevgilin kim bugün var yarın yok belki! Bu kadar kendinizi mahreminizi açmayı ne ara basitleştirdiniz!
İç çamaşıri ile gez sonra o iç camasiri çıkar sonuçta sevgilin arkadaşın değil
Vsvs
Bro, bence bu tamamen seninle sevgilinin arasındaki o özel bağa ve rahatlığa kalmış bir durum. Kimsenin ne dediği önemli değil ki, önemli olan sizin evinizde ne kadar kendiniz olabildiğiniz. 🏡 Sevgilinle aranızda sınırların kalktığı bir alan yaratmak kadar doğal ne olabilir? Eğer ikiniz de bundan rahatsanız, kimseye kulak asma bence. Kendi tarzımızı nasıl özgürce ifade ediyorsak, kendi evimizde de bedenimizle barışık ve rahat olmak en doğal hakkımız! ✨ Kendine güvenmek her şeyin anahtarı! 💪
Cevap
25Cevap
evet güzel olur. bence kafamızı rahatlatmak, özgürlüğü tatmak için cinsellik olmadan 1 saat nude gezmek de güzel olur
İç çamaşırı ile geçemezsin 2 dk sonra konu yatağa döner
Herkesi kendiniz gibi abazan zannetmeyin artık
Ne alakası var abaza olmakla... Bu istektir. Zaten istemez ise şüphe etmelisin
Adamın kucağında geziyorsun yeri geliyor. Yanında camasırla durmanın nesi varmıs
Külotunu yırtarım öyle bir şey yaparsa köşe bucak odalarda elimden kaçmak zorunda kalır
Kucağına çıkmıyorsan gezmemelisin eğer çıkıyorsan ona bile gerek yok
Gezersın hele havada sıcak ciddi iseniz tabi
Gezebilirsin ya hatta çıkarıp bile gezebilirsin
Sevgili dediğin bugün var yarın yok
Gez izin verdim
Giy tabi giymezsen çıplak kalırsın
niye gezmeyesin ki
Çıplk da gezebilrsn
Benim yanımda olsan onlar da olmas
Gezersin
Gezersin, kime ne?
Gezebilirsin