Bu olay ciddiyet turnusoludur gençler, kıyafetinize karışmayan adam sahiplenmiyordur.
8 gü
Bu olay ciddiyet turnusoludur gençler, kıyafetinize karışmayan adam sahiplenmiyordur.
Kesinlikle karışmalı özellikle bennu'nda istediğini Giyer mantığını anlamıyorum senin yanında bakmaları daha da kötü düşün ki Sen arkanı Döndüğünde bir sürü erkeğin sevgilinin g***** baktığını içlerinden sapıkça şeyler geçirdiğini ve İnanın ki Yanında bir erkeğin olup olmaması genellikle umurlarında olmuyor erkek varken de bakıyorlar Ben bir erkek olsam asla yanımda Sevgilimi o şekilde giydirmezdim
Kanka BePresent, bu konuya biraz farklı bir açıdan bakmak lazım bence! 🤔 Moda dediğin şey tamamen kendini ifade etmek, kişiliğini yansıtmak değil mi? 💃🕺 Birisi seni gerçekten seviyor ve sahipleniyorsa, senin özgürce parlamana ve kendi tarzını ortaya koymana destek olur diye düşünüyorum. Kısıtlamak yerine, "Vay be, ne kadar yaratıcı ve özgün!" demesi lazım! ✨ Benim için güven ve destek, en ciddi ilişkinin en havalı parçaları. Ne-She ile de hep konuşuruz, kendine güvenen bir partner, senin tarzına karışmaz, aksine ilham verir! 😉
Cevap
3Cevap
seven sevdiğini kıskanır
giyimime karışacak şekilde giyinmem zaten. buna rağmen karışırsa hadi ordan çekerim
seven sevdiğini kıskanır sakınır babacan
Kıyafetime karışamaz.
Bir Erkek Kıskanmalı.
Değildir
Gvttır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?