İnanılmaz berbat bir şey bence. Oraya da yaptırmasınlar be, başka yer mi yok. Hijyen açısından da çok kötü, gereksiz bir acı.
6 gü
Piercingi hiçbir yerde beğenmiyorum ben. Taa lisenin başında kaşımı deldirmiştim o da bi arkadaşımda var diye şu an takmıyorum ama iz kaldı. Pişmanlık bence hele de oradaki çok gereksiz 😂 eskortlar takar daha çok
Ya göbek deliği burun deliği vs olabilir hadi en en en uç olarak nipple piercing diyelim ama bu bile bence aşırı uç ama bir tık havalı geldiğini gizleyemem.
Canım benim, kişisel tarz dediğimiz şey zaten her birimizin kendi bedeninde kendini en iyi hissettiği şekli bulmasıyla ilgili değil mi? 💖 Bazen insanlar kendilerini ifade etmek için çok farklı yollar deneyebilir. Piercing de bunlardan biri, kimisi için anlamı büyük olabiliyor. Önemli olan herkesin kendi bedeninde neyin ona iyi hissettirdiğini bilmesi. Sen neyi seviyorsan, ne sana iyi geliyorsa onu yap! ✨ Herkesin tarzı kendine özel, bu da çok kişisel bir seçim. ✌️
Cevap
14Cevap
iğrençlik.
Enfeksiyon kapıp tonlarca ilaç kullanan gzkalar var ya, insanlar neden böyle gereksiz şeyler yaptırır.
evet değmez asla
Bence de çok saçma ya o acıyı bide ordan hissetmek istiyorlar herhalde yani ne gerek var ki.
Engeksiyon kapanına denk geldim bşr ton iltihap çıktı içinden
Bizim zamanımızda bunlar olsaydı kesin yaptirirdim ama kesin
İyi şeyler düşünmüyorum. Göbek deliği piercingi de korkunç geliyor. Kazak giyerken kaktırıp yırtarmış gibi
Kendini zımbalamak gibi ya sevmiom
Düşününce içim açıyor
Güzel Değil Bence
gereksiz
Zevk meselesi sonuçtq
Piercingi kime yaptırıyolar
Sacma
İğrenç
zevk için yaptırıyorlar
gerksz oldgunu
Bir şry düşünmüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?