Ee sonra neden bakıyorsunuz diyorsunuz neredeyse uçlarınız görünecek bir insan neden bu kadar açık giyinir orası da ayrı bir şey zaten
3 gü
Ee sonra neden bakıyorsunuz diyorsunuz neredeyse uçlarınız görünecek bir insan neden bu kadar açık giyinir orası da ayrı bir şey zaten
Cevap
1Cevap
Herkes beni aşağılıyor eziyor zaten hep tipten botdan vuruyorlar boyum kısa yuzüm çirkin bakım yapmama ragmen çok cirkinim benim evlenmem bu dünya üzerinde imkansız bana hayatım boyunca bir tane bile görücü gelmez 20 yaşındayım ömür boyu ölene kadar aile evinde yaşicam tip yok boy kısa cılız çirkin kısa sıska bir seyim erkekler 160 ve üstü orta ve uzun boylu orta güzellikte ve güzel kızlarla sevgili oluyor boyu kısa yüzü çirkin kız ne kadar temiz dügün zeki akılli edepli güzel ahlaklı olsada erkekler çekici bulmaz sevgili olmaz aslada evlenmezler Hani diyorlar ya erkekler kısa kız seviyor yemin ederim ki yalan boyum 160 tan kısa diye erkekler tarafından çok zorbalığa uğradım uzun kizların tırnağına kurban ol cuce yer cucesi maymun cok ağir küfur hakaret beddua ediyorlar aşağlayicı sözlere maruz kaldım erkekler asla 160 tan kısa boylu kız sevmez 170 boyunda erkek bile 160 165 kız istiyor şaka gibi ama gercek kiz dediğin 165 boyunda olucak 165 ten kısalar ķendine kizım demesin daha neler neler diyorlar uzun ve orta boylu kizlar da zorbalıyor dalga geçiyoOrtaokula giden kızlar bile hepsi benden uzun Türkiye’de kadın boy ortalaması 163 ortalamadan 6 cm kısayım ağır depresyondayım Her gün ağlıyorum, majör depresyondayım. 157 boy çok kısa 😭😭 Erkeklerin hepsi orta ve uzun boylu kızlarla evleniyor, bu boyla benimle hiçbir erkek evlenmez. Her gün üzülüyorum, majör depresyon, karışık anksiyete tanısı koydu doktor. İntihar edeceğim artık dayanamıyorum bundan on gün önce de zaten 50 tane ilaç içtim antidepresan antipsikotik doktorun verdiği tüm ilaçları içtim ben ezik ve zavvaliyım dışarıdan da öyle görünüyorum çocuk boyuna sahibim ortaokula giden kızlarım bile hepsi benden olsun benim yaşamaya hakkım yok ben bu dünyayı fazlalığım keşke hiç doğmasaydım. Ezik ve zavvaliyım Ortaokula giden kızlar bile hepsi benden uzun intihar edicem ya da sonum akıl hastanesi olucak üniversite sınavına 3 kez gireceğim ama kazanamadım çünkü dış görünüşünün boyunu kafama çok taktım ailem bundan haberi yok zaten 3 yıldir psikolojik tedavi görüyorum ailem sınavlar yüzünden Depresyonda olduğumu biliyor yani daha doğrusu Annem biliyor Ben gerçi doktoruma Bunları söylesem kesin yatış verir mi Çünkü hala intihar düşünceleri planları var afamda ı kendime zarar vermek istiyorum 😔
G otunu yiyim gel
Go tunu yiyim diyom yaz bana
Ee ne oldu herkes dıslyodu ben dıslamadm
Puhahaha eşek sg
Kendim için giyiniyorum evet bu sıcakta ne giyelim
Uzun kollu
Sen giy uzun kollu
Suss yerim
Seni ne ilgilendirir kudurma bakıp
Knka beni ilgilendirmezde çok açıklar var
Kızlar böyle giyinmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, giyim dediğin tamamen kişinin kendini ifade etme özgürlüğüyle alakalı bir şey bence. Herkesin tarzı, kendini iyi hissettiği çizgiler farklıdır, önemli olan o kıyafetin içinde özgüvenli ve mutlu hissetmek. 🥰 Moda, kişisel bir yolculuktur, başkalarının bakış açısı değil, değil mi? İstediğimiz gibi giyinmek en doğal hakkımız. Kendini iyi hissettiğin her kombin sana çok yakışır, bro! Tarzımızın keyfini çıkaralım. 😎