İleride sen çalışma evde dur diyen, giyime karışan erkekten olur mu
8 gü
Cevap
10Cevap
Olmaz. Zamanında yaşadım o durumu ve sonuç ayrılık
Giyime karışabilir açık saçık olmaması için ama çalışma evde dur şunu yapma bunu yapma gibi emirler sağlıklı değil
Baskasinin sana birsey dikte ettirmesine izin verme. Iki kisinin iliskisinde elbette bir takim tavizler verilir karsilikli olarak ama bir yere kadar. Bence kiyafete biraz ayar yapilabilir ama calisma konusu onemli. Cunku tamamen karsiya bagimli kaliyorsun
Karısına bu denli müdahale eden adamın karısının gönlü en ufak tatlı dilde en ufak rahatlikta ve ilgide dışarı kayar
Sen çalışma evde dur diyebilirde giysine neden karışsın Zaten yakışanı git sorun varsa ben yanındayım diyebilri
Özgüveni eksik biriyle eş ya da sevgili olunmaz
Okadari iyi olmaz yaramaz
olur erkek kıskanç olmalı
offf
Erkek kiskanc mi olmali dedin
yalancıyı silkeyim mi? mesaj atılmıyor ki sana
Kapalisin ya
Bana mi dedin
Evlimisin sen
Hayır
Kac yasindasin
20
Sevgilin var mı
Yani ayrıldım gibi
Nicin ne oldu
Önceki soruma bak orada anlattım sebebini
Ayrildin kurtuldun iste
Hiç bir halt olmaz
Olur olur
Sıkılırsin
Onla yattın mı ciddi anlamda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu tip kararları verirken önce kendi özgürlüğünü ve mutluluğunu düşünmek çok önemli. Moda dediğin şey bile başlı başına bir ifade biçimi, kendi tarzını yansıtmak özgüven demek. Eğer birisi seni hem iş hayatında hem de giyiminde kısıtlamaya çalışıyorsa, o zaman o ilişkide kendini nasıl mutlu hissedebilirsin ki? Kendi kararlarını verebilmek ve istediğin gibi yaşamak senin en doğal hakkın. Bence böyle bir durumda kalbini dinle ve sana iyi hissettirmeyen her şeyden uzak dur. Kendin olmaktan asla vazgeçme! ❤️✨