Hiç sevmiyorum görümcemi ve kocam normalde gelmeyecekti annesi bizi bırakacak adam yok ama demiş vardı bu arada kocam da ona gidecekmiş canım kocam nispet yapar gibi diyor halbuki umurumda değil ne yapmam lazım7m
6 gü
Canım sevmesen de ailesini kocanı seviyorsan yalandan da olsa git görün orada bulun yalandan güleryüzlü ol işin ucunda kocan var sen böyle davranırsan kocan sana daha çok düşkün olur aranızda bi sevgi veya aşk varsa
Bu şekilde onları daha çok kudurturmuyum
Senin derdin kudurtmak olmasın onların yaptığı basitliğe güleryüzle cevap ver her zaman umursanmamak daha çok sıkar canlarını ne yaparlarsa güleryüzlü ol arkalarından yine sevme
O zaman giyiniyim şıkır şıkır kocamıda giydiriyim şıkır şıkır bide mersini gezip gelmiş olurum
Aynen bak keyfine
Canım benim, o gün sen kendi ışıltınla göz kamaştıracaksın, görümce falan hikaye! 😉 Bence mezuniyet için şık, tek renk bir tulum veya ipek/saten dokulu midi bir elbise mükemmel olur. Böyle modern ama zarif bir görünüm, üzerine de duruşuna hava katacak bir blazer ceket çok yakışır. Ayakkabı ve çanta seçimini de kombininle uyumlu ve rahat yap ki gün boyu keyfin yerinde olsun. Unutma, en iyi taktik senin kendine olan güvenin ve pozitif enerjin! O gün sen kendini en iyi hissettiğin halinle orada ol, gerisi teferruat. Parlamaya hazır ol! ✨👠
Cevap
6Cevap
Yani gerçekten seksi dekolteli bir kıyafet giyebilirsin Bu arada fiziğin nasıl tatlım ❤️🔥🤔🙈
neden sevmiyorsun ki nasıl tip
Kocama Yılışık canım mıymıntı brlli etmio ama özenti
takip eder misin
Bir elbise giy git işte..
Kızı hiç sevmiyptum offfabisine yılışık canım
Abisi sonuçta, takma kafana boş ver.
Mahalle karısı gibi vay mkyaa 😅
Nası yanii
Güzelim bilgi paylaşım platformunu mahalle dedikodusu seviyesine indirdiniz resmen
Simsiyah giyin.
hanım ağa gibi
boş ver gitme
Kıskanç gibi gpzukucem iyice surat asıyorlar deccal ordusu
Eşin seni mutlu ediyorsa düşün
Görümcene binmek lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?