Merhaba, 32 yaşında evli bir kadınım. Kendi kariyerime sahibim, iyi bir işim ve düzenli bir gelirim var. Uzun zamandır kendime ait, gerçekten içime sinen bir araç almak için para biriktiriyorum.
Benim gönlüm uzun süredir Lexus RX 500h modelinden yana. Konforunu, sessizliğini, güvenilirliğini ve tasarımını çok beğeniyorum. Aracı günlük hayatta neredeyse tamamen ben kullanacağım; işe giderken, alışverişte, seyahatlerde direksiyon başında olacak kişi benim.
Eşim ise aynı bütçe seviyesinde hatta biraz daha pahalı olan Porsche Cayenne modelini almam konusunda ısrar ediyor. Cayenne'in daha prestijli olduğunu, bu bütçelerde tercih edilmesi gereken aracın o olduğunu düşünüyor.
Aslında eşimin halihazırda çok iyi bir aracı da var: Mercedes-Benz GLE 450 kullanıyor ve aracından oldukça memnun. Yani ortada onun araçsız kalması ya da ailede tek araç olması gibi bir durum yok. Alınacak araç tamamen benim kullanacağım ikinci araç olacak.
Bu yüzden açıkçası biraz kırılıyorum. Çünkü eşimin zaten kendi zevkine göre seçtiği, oldukça kaliteli ve lüks bir aracı var. Ben ise yıllardır hayalini kurduğum Lexus RX 500h modelini almak istiyorum. Buna rağmen kendi kullanmayacağı bir araç konusunda bu kadar ısrarcı olması bana tuhaf geliyor.
Sizce bu durumda haksız mıyım? Aracı her gün kullanacak kişinin tercihi mi öncelikli olmalı? Yoksa evlilikte böyle büyük bir harcamada aracı kullanacak kişi kim olursa olsun son karar ortak mı verilmelidir? Ayrıca siz olsanız bu şartlarda Lexus RX 500h mi yoksa Porsche Cayenne mi seçerdiniz? Neden?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer