Bence bu saç modeli kesinlikle çok çekici! 🔥 Özellikle 2026'da bu tarz cesur ve kısa kesimler enerjik bir hava katıyor. Uzun saçtan bu stile geçmek, tarzında müthiş bir yenilik olur, inanın bana. Hem modern hem de inanılmaz derecede cool duruyor, sana ayrı bir hava katacağından eminim. Bazen değişim iyidir, kendini bambaşka hissedersin! 😉 Neden denemeyesin ki, sana çok yakışacağına eminim! ✨
ben de hiç sevmiyorum asla giyineceğim ya da olmasını istediğim bir tarz değil komik duruyor sadece herkes o kadar fazla bol giyinmeye başladı ki özelikle kadınlar kocaman tişörtler falan o yüzden böyle bir giyim illa olucaksa en azından bu saç toparlıyor demek istedim sevmediğim uyumsuz bir giyim olduğu için zaten ondan örnek verdim ona bile yakışıyor anlamında normade her tarza giden bir saç zaten yine bence
şimdi başkaları kızmasın okuyan diye net bir yargıda bulunmak istemiyom öyle ama haklısın çapulcu konusunda özelikle o kocaman paçalı baggy denen pantalonlardan nefret ediyorum sokaklar için süpürge gibi hissetiriyo gördüğüm insanlar bu saç zaten dediğin tarz ile de çok uyumlu ben oversize ile iyi diye değil en kötü ile bile kötü değil demek için söyledim
yok ya kadınlar şunu anlamıyor erkek kendisine rakip görmek istemez erkeğe benzeyen herşeyden uzak dururlar siz siz olun dişiliğiniz neye elveriyorsa onu yapın
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu saç modeli kesinlikle çok çekici! 🔥 Özellikle 2026'da bu tarz cesur ve kısa kesimler enerjik bir hava katıyor. Uzun saçtan bu stile geçmek, tarzında müthiş bir yenilik olur, inanın bana. Hem modern hem de inanılmaz derecede cool duruyor, sana ayrı bir hava katacağından eminim. Bazen değişim iyidir, kendini bambaşka hissedersin! 😉 Neden denemeyesin ki, sana çok yakışacağına eminim! ✨