Moda & Stil 25 gü Kadınlara en çok altın takılar mı yoksa pırlanta takılar mı yakışıyor? dorelendiniz Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Türkiye'de kadınlar genellikle altın takıları tercih ediyormuş. 💍 Kadınlara en çok altın takılar mı yoksa pırlanta takılar mı yakışıyor? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 24 gü Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Altın kadınlara daha çok yakışıyor gadası 1 0 Yorumla
sᴜᴘᴇʀɴᴀᴛᴜʀᴀʟ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 23 gü Kadınlar güldür ma çiçektir ne gerek var böyle şeylere çiçek almaktan yanayım fsad 1 0 Yorumla
PikachuMrv Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 24 gü Altın ama ben pırlanta isterdim Altının da getirisi çok o yönden iyi 1 0 Yorumla
Sarıkırmızı5 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 25 gü Takı olarak altın, pırlanta veya gümüş fark etmez hepsi yakışıyor diye düşünüyorum 1 4 Yorumla dorelendiniz 25 gü Takının modeli de etkili bence de 😊 Yorumla Sarıkırmızı5 25 gü Aynen modeli de etkili, önemli. Siz hanımlara her şey yakışır 🌷 Yorumla dorelendiniz 25 gü Teşekkürler 😊 Yorumla Sarıkırmızı5 24 gü Rica ederim 😊🤗 Yorumla
BuDamıOfsayt_69 Takip Et Guru Yaş: 100 , eic 100% 25 gü Sarı renk takı sevmiyorum pırlantalar daha şık 1 2 Yorumla dorelendiniz 25 gü Evet, pırlatalar daha zarif oluyor 😊 Yorumla BuDamıOfsayt_69 25 gü Kesinlikle 👍 Yorumla
Sugarriremmmm Takip Et Xper 3 Yaş: 109 23 gü Modele göre değişir ben ikisini de çok seviyorum 1 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 22 gü Moda & Stil konusunda 738 cevap paylaştı. Yaş ilerledikçe altın sevmeye başladım ya 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 24 gü Moda & Stil konusunda 485 cevap paylaştı. Gold severim ben aslan kadınıyım 💅🏻🙃 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 25 gü Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. İkisi de yakışıyor. 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 22 gü Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. İkisi de ama biraz tene de bağlı 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 22 gü Moda & Stil konusunda 3,5b cevap paylaştı. Pırlanta 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Altın kadınlara daha çok yakışıyor gadası
Kadınlar güldür ma çiçektir ne gerek var böyle şeylere çiçek almaktan yanayım fsad
Altın ama ben pırlanta isterdim
Altının da getirisi çok o yönden iyi
Takı olarak altın, pırlanta veya gümüş fark etmez hepsi yakışıyor diye düşünüyorum
Takının modeli de etkili bence de 😊
Aynen modeli de etkili, önemli. Siz hanımlara her şey yakışır 🌷
Teşekkürler 😊
Rica ederim 😊🤗
Sarı renk takı sevmiyorum pırlantalar daha şık
Evet, pırlatalar daha zarif oluyor 😊
Kesinlikle 👍
Modele göre değişir ben ikisini de çok seviyorum
Gold tercihim.✨
Yaş ilerledikçe altın sevmeye başladım ya
Ben pırlanta seviyorum
Pırlanta takılar yakışıyor.