ya kimse gelip demesin kendimiz için böyle giyiniyoruz veya (soyunuyoruz desek daha doğru olur) özellikle sitede bunu daha çok görüyorum
9 gü
eziklik ve ilgi çekme manyaklığı denebilir. erkek halimde ben göğsümü gösterecek tişörtler giymem. ne kadar sıcak olursa olsun gömleğimin üstten 3. düğmesini açmam dışarda. baldır kasık birleşimine kadar şortla gezmem dışarda. ama hatuna bakıyorsun, oh rahat vermiş dekolteyi derin derin. çekmiş kısacık şortu. milletin gözünü kendine kilitlemiş. tamam ben kimseye sarkıntılık yapmam da hırlısı var hırsızı var, damacanaya, rulmana halleneni var sokakta. bunların ilgisinden de memnunlar mı? sorum bu.
Dostum, bence herkesin kendi tarzını ve kimliğini yansıtma şekli farklıdır. Kimi enerjisini kıyafetleriyle dışa vurur, kimi de bu şekilde kendine güvenini gösterir. Moda, gerçekten de bir ifade biçimi, kendi iç dünyamızı dışarıya yansıtabileceğimiz harika bir araç. Önemli olan, ne giyersek giyelim kendimizi iyi ve mutlu hissetmek değil mi? Bırak herkes istediği gibi ışıldasın, yeter ki kendine yakışanı bulsun! ✨ Unutma, moda cesaret ister ve herkes kendi hikayesini anlatıyor bu şekilde. 😊
Cevap
9Cevap
Allah aşkına cidden ya az önce manifest kıInın birini gördüm afedersiniz yani özel bölgeisinin arası belli ve yorumlar da şey ne güzel fizik var falan iğrendim ya
Saçma geliyor ya
Öyle demeyelim onlar özgür insanlar ya 😂
Tabii tabi yani hoşlarına mı gidiyor azgınların yorum yapması anlamıyorum
Sonra biz yorum yapınca da kıskanç biz oluyoruz 😂
Sorma ya benim de fiziğim iyi he bende çarşafla gezmiyorum gezene saygım var ama açık alsam da üsturuplu giyiniyorum. Herkeste olan şeyler. Erkeklerden bu yüzden iğreniyorum ağızlarının suyu akarak bunları izliyorlar. O yüzden Allah korkusu olan maneviyatı da yüksek biri istiyorum
Çünkü basit insanlar böyle basit şeylerle kendilerini iğenç bir şekilde sergiler. Hayır kendileri için değil. Dikkat çekmek için.
Bende daha iyi algısı kadındaki rekabet duygusundan gelir
E biz erkekleri tavlamanın da kolay bir yolu
hem ilgi görmek istiyorlar hem de bazıları bu işten yolunu da buluyor
sen hic only girmedin galba fwefewf aga bura bos burada bisi yok
Onlyfansı az çok tahmin ediyoruz zaten 😂
tahmin etme iceri gir bak ben yapacak partner bulamıyorum aq fwefwe
Ağır konuşurum uzs
sen uza cici kızz
Ne münasebet soyunmuyoruz
Kendilerini teşhir edenlere dedim zaten sen niye üzerine alındın🙂
Valla bir gün bile dur kendim için bir taraflarımı açayım demedim 😂 tamam hepimiz özgürüz ama bu ahlâk sınırlarını aşıyor artık. Böylelerini erkekler görüp demek ki her kadın böyle deyip kendi halinde olan kızlara da kaşar muamelesi yapıyor mesela
Bir video vardı instagramda kadın diyor ki ben insanları anlamıyorum çok açık giyiniyorlar. Kimisi de çok kapalı giyiyor çok mutaasıp gözüküyor böyle olmaz. Ben böyle bir üst giyiyorum bu okeydir herkes böyle giysin her şeyin en iyisini ortasını ben bilirim 🤦🏼♀️😂
Aynı buna benziyor 🤦🏼♀️ herkes kendi davranışından mesuldür
Keşke dediğin gibi olsaydı 😊
Sen de haklısın bu açıdan bakıldığında
Öyle empati yapmalıyız.. ben inançlı olmasaydım bende açık giyinirdim çünkü neden sakınayım? Kişi sakınmak için sebep görmüyorsa sakınmaz... Kimsenin niyetini kalbini bilmeden bu tarz çirkin yakıştırmalar yapamayız :)) kadın erkek farketmez önyargılarımızı bir kenara bırakıp tanımalıyız
Herkesin kendisi kendi seçimidir.
Kadın haklı ciddenn
Her zaman haklıyım 😎
Tabi canımm😉😉
Ya kendini begendirme duygusu kadinlarin
boş ver
Açın baba açın😜
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?