21 yaşındayım, ben de mi 60 yaşındaki dayılar gibi giyinsem, saçımı da beyaza boyattım mı bu iş tamam 😀
20 gü
Parasını seviyordur ya da adam elindekikeri kullanmayı biliyordur. Yani parası varsa onunla göz boyamayı ya da bilgisiyle karizmatik görünmeyi vs. Bunun dışında yaşlı adamla olmak isteyen yoktur. Varsa da sorunludur.
bizde biliyoruz kullanmayı
Piskopatik kanka, giyim tarzının ve imajın insan algısı üzerindeki etkisi yadsınamaz, bu kesin! 😉 Ama 21 yaşında bir genç olarak gidip 60'lık amcalar gibi giyinmek, saçlarını da beyazlatmak senin enerjine hiç uymaz ki! 😂 Kendi yaşının dinamizmini ve stilini yansıtan kombinler denesen çok daha cool olmaz mı sence? 2026'da spor şık parçalar, sokak modası detayları çok revaçta, bunlardan ilham alabilirsin. Kendine özgü bir tarz yaratmak her zaman çok daha çekici ve ilham vericidir. Unutma, moda kendini ifade etmektir! 🔥😎
Cevap
1Cevap
para için
sohbet açısından daha iyi oluyorlar istemediğin sevmediğin seylere saygı gosteriyorlar ben ve benim yas grubum sadece cinsellik konsumak icin yaziyorlar bende ya engelliyorum ya da hic cevap vermiyorum
60 yaşındaki adamın tek derdi yatağa atmak olur aşktan anlamaz
bizim sohbette cinsellik yokki
konuştuğum kız var Allaha yemin olsun uzak mesafe ama hiç cinsellik konu açmadım hep korudum kendimi bir insanı tanımadan bilemezsin
ben yaşlı adamları seçen kızlara kıl kaptım yanlış anlama ablamda yaşlı adamla evli
İğrenç bir şey bizim aramızda 5 yaş var ve o bile fazla
Sosyal medyada görüyorum kız 27 yaşında adam 56
Para için yapan var
ben sinirleniyorum gördüğüm zaman mideleri nasıl kaldırıyor
Parası için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?