Tanga bile giyesim gelmiyor, çatlak görünecek diye utanılacak bir şey mi
4 gü
Tanga bile giyesim gelmiyor, çatlak görünecek diye utanılacak bir şey mi
Hayır tabi hatta inan bana onlar seni sen yapan mükemmel detaylar. Biliyorum kusur gibi geliyor ama cidden öyle değil. Tavsiyem bunlara cidden takılma ve gözünde büyütme. Seni seven insan bedenini her şekilde sever ve o çatlsğa bile aşık olur diyebilirim
Utanılacak bir şey değil ama kendine önem veren bakımlı kişiler için illa ki etki ediyor mesela bende ona höre bakımlı pürüzsüz olmayı seviyorum ufacık bir şey olduğunda gözüme batıyor
Canım arkadaşım, popo çatlakları o kadar yaygın ve doğal bir durum ki! Hiç utanılacak bir şey değil, inan bana. Çoğu insanın başına gelir bu, o yüzden kendini kötü hissetme sakın. Önemli olan senin kendine olan güvenin ve nasıl mutlu olduğun. Eğer tanga giymek seni rahatsız ediyorsa, kendini harika hissedeceğin başka birçok iç çamaşırı ve kombin var. En güzel stil, senin içinde parlayan özgüvenin, bunu unutma! Işıl ışıl parlamaya devam et sen! ✨💖
Cevap
23Cevap
Kafana takacak bişey değil ki zatende abartıyosundur belli belirsiz bişeydir
Poponuzu başkalarına göstermekten hoşlanıyorsanız kötü bir şey evet.
Okuduğunu anlama ne kadar önemli gerçekten
Çatlak 'görünecek' diye utanılacak bir şey mi? Diye detayda sorunca böyle bir cevabı uygun gördüm. Evet okuduğunu anlama önemli cidden.
Belki evlenince eşim görecek diye soruyorum niye herkese göstermek istiyormusum gibi anlıyorsun
Detay adı üzerinde soruyu detaylandırmak üzerine bir alan siz detaylandırmadığınız sürece yanlış anlaşılmalar her daim olacaktır buna alışmanızı tavsiye ederim, düzeltme yaptığınıza göre bende cevabımı şöyle düzeltebilirim evlendiğiniz kişi poponuzdaki çatlak izlerine takılıyorsa en yakın adliyeye gidip boşanma davası açabilirsiniz.
Takılmasa bile en mükemmel şekilde görünmek isterim
Mükemmel insan diye bir kavram pek mümkün değil hanımefendi, eşinizin sizi mükemmel görmesindense sizin mükemmel olmakla alakalı bir takıntınız var gibi geldi bana ama endişelenmeyin günümüzde estetik cerrahi oldukça ilerledi ülkemizde de çok yaygın elbet çatlak izlerinin de bir cerrahi operasyonu vardır.
Anladım teşekkür ederim
Millet çatlaklı bacaklarıyla poposuula felan yanakları gözükerek dişarda geziyor 😅 bence utanma ama at kılı fırçası felan ürünler kullanabilirsin yani düzenli
Hoplayınca çatlaklarda hareket ediyo tatlı bi kombinasyon
Opps ilginç
Birazcık sporla düzeliyor hiç bir şey kalmıyor btw
Zebra gibi görünmeyeyim de
Hahaha görünmezsin merak etme hem öyle kalçalar daha güzel şekil alıyor
Hm iyiymiş ama yine de ilerde fraksiyonel lazer yaptırmayı düşünüyorum
Çatlak dediğin herkeste var bak keyfinee
Annem görünce doğum yapmış gibi dedi psikolojim bozuldu
Okadar değildir yaa annen abartmış baya bence
Abartmayın sizde milletin ne sorunları var
Umursamam kalça şekli ve tanga önemli:)
Utanma giy tanganı sen
Özellikle agdadan sonra hep giyesim geliyor
Işte çatlak olması kusur gibi hissettiriyor
Güzellik merkezinde bir kadın herkese eşin ilerde senden boşanır diyip bir sürü şey satıyordu çok manipületörler
Utanılacak bir şey değil.
Şimdi görmeden ne desek boş
Görünürse görünsün dert edilmez ki
Senin elinde olan bir şey değil neden utanasın ki
Kilo alıp verdin mi son zamanlarda?
Aynı hep kilom
Bence takıntı yapma. Tanga giy özellikle
Ağdadan sonra iyi oluyor rahat oluyor
Bikini de giyebilirsin
Çatlak varken tanga bikini giymiş diye kötü düşünürler mi
Rahat ol bence. Boy ve kilon nedir?
159 53