+1 yılhassas bir cildim olmamasına rağmen söylüyorum uzun süre epilasyon aleti kullandım en son braunun en son çıkan modelini kullandım soğutucu olan ne olursa olsun hepsi aynı matık yapıyor ve epilasyondan sonra ciltte kötü bir görüntü bırakıyor çünkü epilos aletleri kılı kopararak kırarıak çekiyor üstelik kuru bir cildin var batıklarla uğraşmak zorunda kalıyorsun o yüzden ben epilasyon cihazına vericeğin para yerine düzenli olarak sıcak sir ağda yaptırmanı tevsiye ederim hem tüğlerin azalır hemde daha sağlıklı daha az acı
03 Yorumla- +1 yıl
koltuk altım delik deşik yara oldu benim batıklarım yüzünden ameliyet oldum hatta daha yeni yeni düzeliyor
En İyi Cevaplar
bundan
www.google.com.tr/search05 Yorumla
+1 yılÇim Biçme Makinesi
Black&Decker EMax 38i
www.waspsupplies.com/.../...c-lawnmower-3899-p.jpg142 Yorumla- +1 yıl
Bacaklardaki kılları görsen komedi yapmadığımı anlardın :D
Yok len şaka.. Ben kıllarımla barışığım. Niye alayım kıllarımı. Küresel ısınmaya neden olmak istemem.
Operatör okuyup geldim asdas :D neyse cevabımı vereyim bari Avea :)
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılbiz üç yıl önce almıştık braun silk epil 3 sanırım buda gayet iyi ama bidaha alırsam braun silk epil 7 alırım suda çalışıyor çünkü ayrıca saç şekillendiricilerimde braun satin hair 5 2 in 1 multisiyler ve braun satin hair 7 24 mm saç maşası yıpratmıyor saçı ama kalıcılıkları fazla iyi değil sanırım epilatör de en iyi marka braun saç şekillendiricilerdede remington
01 Yorumla- +1 yıl
Braun silk epil serisi komple iyi zafen bir de Philips satinelle zaten bu iki markadan sakın şaşma annem de silk epil 3 kullanıyor hatta bazen bende onunkini kullanıyorum ve çok memnunuz tek sorun çıkarmadı :) Ama kendime yeni alıcam :) Ben arzum kullandım saç düzleştirici fön makinesi :)
+1 yılBraun un var bende memnunum model numarasını unuttum şimdi suyun altında falan da kullaniyosun dusta guzel ben memnunum
01 Yorumlacanım ben braun kullanıyordum en iyisi o bence. kullandığım şu 5 serisi varya renkli , ışığı olan ondan :) tavsiye ederim güzel cihaz
01 Yorumla
+1 yılbence artık epilatör kullanma.. evde yapılan lazer makinaları çıktı. az daha sık dişini biriktir paranı onlardan al :D
01 Yorumla
+1 yılBraun kullaniyordum ama biraktim epilator kullanmamayi tavsiye ederim killari kiriyor jiletten farki yok ayrica batik yapiyor.
05 Yorumla- +1 yıl
Silk epil 3 du galiba ama tavsiye etmiyorum dedigim gibi cok batik yapti ben de. En iyi lazer epilasyon bence
- +1 yıl
Sen bilirsin ama inan bana lazer epilasyon çok rahat aman çıktımı alsam mı güneste belli olur mu derdin yok.
Ben Philips kullanıyorum 6 yıl olacak neredeyse gayet memnunum ama batık yapıyo yeşil sir kullanıyorum hem de tüylerim çok seyreldi yok denecek kadar az
05 YorumlaKesinlikle philips bir tane aldım hayatımda pişman olmadığım ender şeylerdendir.
01 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 382 cevap paylaştı. Kızım gidip Şazer epilasyon yaptırsana, halen ne epilatörlerle uğraşıyorsunuz ki...
04 YorumlaHic bulasma derim tecrübeliyim o konuda bence direk agda en temiz cözüm :)
03 Yorumla
+1 yılEn yeni çıkan braun aldım ama cok acı yapıyor ve kızarıklık nokta nokta kalıyor acıtmayanını hala yapamadılar anlayacagın :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl01 Yorumla
+1 yılepi deyince @epilepsimir geldi
gel kardeşim sana soru var...11 Yorumla- +1 yıl
:)) Eyvallah kardeşim..
Cevap: epilatör kullanmıyorum ben, Philips S9711 kullanıyorum :D Dıraş makinesi
Epilasyon aleti kullanmamanı öneririm ilerde çok ugrasırsın canım batık ve kıl dönmeleri ile
01 Yorumla
+1 yılBraun, ilk ergenliğe girdiğim yıllarda almıştım bayağı oldu
01 YorumlaBraun ama memnun değilim tatlım lazerli olanı almayı düşünüyorum çünkü her ne yapsan epilatör cımbızlı eninde sonunda batık olcak
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBraun var ama kaç yıldır kullanmıyorum, çok sert çıkarıyor, jiletten farkı yok. En iyisi ağda, imkanın varsa da lazer
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim de acıtıyor ama azaltıyor ya zamanla, napalım değer o acıya
Cevap sahibi+1 yılAçık tenliysen belki çok batmaz göze de benim gibi esmer ve çok tüylüysen mecbur ağda :/ İnan resmen ağlıyorum bikini bölgesi yapılırken ama napim azalmıyor başka :/
Cevap sahibi+1 yılAyy nasıl dayanıyosun, ben dayanamadım epilatörle yaptım :/
Ağda 10 dk. bitiyo epilatörde çok uzun sürüyo ya :/
Cevap sahibi+1 yılKız bildiğin yoluyor ya nasıl dayanıyon :/ Ağda da çok feci kabul ama en azından bir süre sonra uyuşuyo :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbraun ama hiç nazikçe aldığını söyelemiycem canımdan can gidiyor :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBraun... 10 yıldır kullanıyorum, bir kere sıkıntı yaratmadı bana
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSilk epil kullanıyorum. Dünyanın parasını vermiştim zamanında ama değer. Braun'dan şaşmam.
Cevap sahibi+1 yılwww.google.com.tr/search şu model
Cevap sahibi+1 yılMükemmel. Braun'dan vazgeçme.
Bişey diyim mi hepsi icinde kök bırakıyor en iyisi yeşil el agdasi
03 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBeni bu aklıyor. :):
akakce.cubecdn.net/bosch/bosch-rotak-32-z.jpg22 Yorumla- +1 yıl
Tut elinde lazım olur. :):
benim tüy müy derdim yok hiç ama braun silk epil 7 kullanan arkadaşlarım var iyi diye duydum
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılphilips kullanıyorum 4 sene önce 75e almıştım çok memnunum
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyok ya en basit modelleri
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılbu mu oluyor ah cehaletim ya :) memnunum canım ben :)
Cevap sahibi+1 yılyok sadece bacak için
Cevap sahibi+1 yılyok kullanmiyorum orda
Cevap sahibi+1 yıltabi :)
kız mazoşist misin epilatör neeey :( Ağdayla cart cart çek
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBraun 7, lazerli mi bir de lazerliler cikmis muhtese yaa ondan alicam
01 Yorumlaepilatör kullanma bence ağda makinası al şu profosyonel olanlardan ağdaları da öyle ol en temizi elıştır kendini sıfır acıyla yola devam edersin
09 YorumlaLazer yaptırsana epilasyonla alıcan yine çıkıcak 😃
00 Yorumlapürüzsüz bir teen için mach 3 :D kamu spotu gibi oldu ya la :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBraun ama cok acıtıyor ya :( bir de acıtmıyor falan diye aldim. Agda bile daha az acıtıyor
01 YorumlaBraun kullanıyorum memnunum
01 Yorumla
+1 yılBraun silk epil 7 aldım manyak bişi güzel
02 Yorumla- +1 yıl
Aldıgına degiyor
+1 yılBraun. 7-8 yıldır tık demedi. Şansıma iyi çıktı.
01 Yorumla
+1 yılBence epilasyon değilde ağda en mukemmeli..
08 Yorumla- +1 yıl
Ufak tuyleri kımse göremez zaten alınıcak kıvama geldiğinde alırsan kısa tuyde kalmaz (:
- +1 yıl
20 gunde alinicak kivama geliyor 4 bck senedir agda yaptgm icin bununda etkisi var sanirim uzun surede cikmasinda.
- +1 yıl
Bacak icin sesu kullaniyorum marketten hangisini bulabilirsem herhangi bir markaninda olabilir ama kartus olmasi lazim.. Ozel bolge icinde cam sakizi..4 sene kuaforlk yaptm ozel bolge icin diger agdalarin hic birini onermiyorum :/
- +1 yıl
Kokleri beslemiyo bence bu kisinin kil kokleriyle alakali benm kil koklerm guclu degl ama annemin guclu kisiden kisiye degisir bu sertligide ayni sekilde :)
+1 yılBraun Cruzer Body 6 idi galiba.
10 Yorumla
+1 yılRowenta, Philips 😉😉😉
01 Yorumla
+1 yılPanasonic kullanıyorum
00 YorumlaBraun Silk Epil 3 ( modelden tan emin değilim )
05 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 302 cevap paylaştı. Braun en iyisi ama ben Philips aldım
01 Yorumla
+1 yılbeni çim biçme makinası paklar.
00 Yorumla
+1 yılBraun silk epil kullanıyorum ben
05 Yorumla- +1 yıl
3 kullanıyorum canım bozulmasını bekliyorum 7 alıcam su altında çalışma özelliği olandan
- +1 yıl
3ten memnunum canım 7 dahada özellikli pişman olucağını sanmam pürüzsüz olmak istiyorsan paraya kıymak zorundasın
Kullanmiyorum sir ağda en iyisi:)
01 Yorumla
+1 yılBenimki Philips ama canımı çok acıtıyo
04 Yorumla- +1 yıl
Ağda yapmaya üşendiğim için makine kullanıyorum. 6 7 yıllık makine eskidi yenilicem. Bacak ve koltuk altı sadece. Uyuşuyo bir süre sonra zaten
- +1 yıl
Evet benim cildim hassas olduğu için oluyo. Ağdayla alınca morarıyo bile. O yüzden makineyle iyi oluyo :))
Gizli Üye(25-29)+1 yılDerbi 3 bıçaklıdan şaşmam
01 YorumlaBraun kullanın iyidir ;)
00 Yorumlabatık yapmayan makine yoktur bnce
02 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. operatör okudum Allah benim iyiliğimi versin
00 Yorumla
+1 yılbraun kullanıyorum ben :D
00 Yorumla
+1 yılBraundu sanırım benimki xd iyidir hoştur.
00 YorumlaBraun :)
08 Yorumla
+1 yılBraun skin-spa
03 Yorumla- +1 yıl
evet suda falan çekio 229 tl ye aldım bir halta yaramıo batık yapıyo ağda en güzelii
Braun
08 Yorumla
+1 yılCalor epilateur :)
01 YorumlaPhilips kullanıyorum.
02 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılbraun
07 Yorumla- +1 yıl
vallahi tam hatırlamıyorum ama 5370 olabilir
- +1 yıl
ya şu aralar ihtiyacım yok ama yaza doğru biraz daha alacaklarım bittiği zaman değiştirmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
daha öncelikli masraflarım var önce onlar bitsin :)
+1 yılbraun silk epil 7
06 Yorumla- +1 yıl
yüz temizleme cihazi hediyeliydi sanırım 320 tlye almıştım
- +1 yıl
annemin arkadaşının mağazası var böyle şeyler üzerine ordan almıştım indirim yaptı biraz:)
- +1 yıl
Teşekkürler:)
Veet
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBraun 3310 o kadar eski anla :D
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇeyize alcam artık nişanlıyım idare ediyim dedim
Cevap sahibi+1 yılAmin canım teşekkür ederim darısı senin başına :)
+1 yılBraun silk epik 5
03 Yorumla- +1 yıl
Mor.
+1 yılBraun Silk-epil 7
06 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
beyaz-lila olanı güzel :) bundan önce kullandıgım siyah-lilaydı :)
- +1 yıl
teşekkürler canım :)
+1 yılBraun iyi
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılepilatörla uğraşma bence lazer yaptır en rahatı
02 Yorumla- +1 yıl
En rahati mi? Sana öyle geliyo vücut o tugleri boşu bosuna üretmiyo lazer apilasyon selülit olayını tetikliyo çünkü engellicek tug kalmiyo vücudunda bu bir. Ikincisi tamamen yok edince vucudundaki toksinler temizlenemiyo
- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat