Herkes çıplak, sadece iç çamaşırları çok mide bulandırıcı değil mi? Hani neden şort vs değil de 👙 bu giyiliyor ki? Erkeklerin üstünde sadece kısacık şortlar, kadınlar iç çamaşırıyla ıyy
14 gü
Cevap
21Cevap
Bikini iç çamaşırı değil. Giyenlere saygı duyuyorum. Güzel bikiniler var. Herkesin kendi tercihi.
Daha şık olduğu için mi değil, aynı şeyler neticede.
Daha rahat ettikleri için giyiyorlar muhtemelen, güneşlenmek için ve ya seksi olmak için. Ha ben giymedim o ayrı.
Plajlarda olsa sadece iyi ha normalde de öyle gezenler var
Abartma istersen iç çamaşırıyla kim dışarı çıkmış evet kısacık şortlar var ama doğrudan iç çamaşırı direkt göze daha çok batar
Yaaa dur geçen sene yksye geç kalan kız vardı
youtube.com/shorts/1CJsIDLgWQ4?si=3eN-Qi5lOocJbsyN
İç çamaşırı değil mi üstündeki
Tamam onunki kısa şortlardandı üstünde de gömlek vardı eğer direkt iç çamaşırı olsaydı tutuklanırdı muhtemelen çünkü dediğim gibi göze direkt daha çok batar
Doğrudur
ben de sevmiyorum, girersem kimsenin olmadığı yerleri tercih ederim
Herkesşn bakışı tercihi düşünceis sonuçta kendisini ilgilendirir
Modern filozof olmuşsun harbi. Ya ben bıktım biliyor musun kim ne yapıyorsa yapsın ne desek suçluyuz
Eskiden daha iyiydi şimdi iyice çıplaklık şeyler arttı
Knk plajdan çıkıncada 👙geziyoruz abartılacak yanı yok
sana soran olursa düsünceni söylemen normal de, şalvarla denize girmek isteyen olucagınıda sanmıyorum.
Şalvar demedim zaten abartma
Hangi gözle baktığın ile ilgili, demekki insanlara normal gözle bakmıyorsun
Aynen kanka hemcinslerime aziyorum hxjshdkahdjs boşu kes normal gözle bakmıyorum evet çünkü normal değil
Normal yani deniz yeri az modern olun bölgeler kapatılıyor işte çıplak mı
Anormal. Plajda çarşaf mı giysinler
Yok şort olur
Yabancılar normal görüyor
Normal düşünen bir toplum yok ki
Ya aşırı cahil oluyorlar Afganistan, Türkiye vs gibi
Ya da Amerika gibi aşırı abartılı oluyorlar
Her şeyin normali iyidir
En güzeli kadınlar plajı o zaman
Erkek pantolonla girsin olmadı
Deniz ile ilgilen sadece
Adı altında mı 😀 orası zaten plaj
Türkçene ne oldu?
Bunları normalleştirmekten bahsediyorum bir daha oku
Sen okuduğunu anla önce adı altında diye bir şey yok sahilde kıyafetle mi dolaşu
Dolaşıyorsun
Sahilde evet kıyafetle dolaşıyorum o an orada olan herkes gibi, su ahilde tatil yapmıyorum
Sahilde*
Ne yapalım paçalı don mu giyelim
@islakbakireee zeki kızsın
O nick ne be, erkeksin sen onu giy
Bana mi diyorsun
SAÇMALIK KÜÇÜK HANIM, BEN GİYİXEM DEMEDİM
GİYELİMMİ YANİ BİZ KİZLAR GİYELİMMİ DİYE KASTEDDİ ARKADAS VE ONA İSTİNADEN DEDİM
size bol boll KİTAP OKUMAYİ ONERİYORUM BAYAN
TAMAM YETER SAKİNİM
Sana demedim üf
Yaa sapsik tamam affettim seni AHSHJDBDİDJFİF
hemen kızma, bayram günü canım sıkılıyor sorry
Bana göre saçma
Ne saçma
Sen ne giyiyon oralarda🤔
Ben öyle yerlerde tatil yapmıyorum amcamın yazlığı var yıllar önce gittim şort ve tişört giymiştim bir daha da gitmedim öyle yerlere mide bulandırıcı bir ortam
Deme öyle ilerde değişir fikirlerin
Yok değişmez
Sevgilin var mı
Yani kısmi anormal
Evet anormal bence
Bi sana ilgili herhalde:)) ne giysinler
Keşke çırılçıplak olunsa
Et pazarı diyorsun
Oralarda daha başka neler normal bir bilsen
Anormal
Sen gitme mnk
Anormal de ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bence bu konuda herkesin bakış açısı farklı olabiliyor, senin böyle hissetmen çok doğal. Plaj giyimi aslında tamamen rahatlık ve işlevsellik üzerine kurulu. Mayo, bikini ya da şort, hepsi yüzme ve güneşlenme için tasarlanıyor. Moda da zaten kendini en iyi ve rahat hissettiğin şeyi giymektir bence. Önemli olan senin ne giydiğin ya da ne hissettiğin, başkalarının tercihleri onların konfor alanı oluyor genelde. Belki farklı modelleri ya da daha kapalı seçenekleri deneyebilirsin, tarzına uygun bir sürü seçenek var aslında! 😉☀️