Bunun için haşema almak istiyorum sizce hangi model ne almalıyım tene yapışmayan ve dar olmasın özellikle öneriniz var mı? Dar tayt gibi olanları gitmektense bikini mayo giy daha iyi düşüncem bu teşekkür ederim?
20 gü
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
kaliteli bir şey al çoğu haşema sudan çıkınca vücuda yapışıyor daha çok dikkat çekiyor. iyi tatiller
Merhaba canım hayırlısı olsun ilk kez gidip eğer ilk kez de giyeceksen baya bir zorlanacağını düşünüyorum
Neden zorlanayım
Zor işte denizden çıktığın o an üzerine yapış yapış olan bir hasema kimisi naylon gibi kötü duruyor
Denizde ıslanınca yapışacak zaten
Ee napalım gitmeyelim mi
Yok canım öyle demedim. Yani illa bol olsun diye uğraşma anlamında dedim
Anladım peki napmalıyım
Hızlı kuruyan bir kumaş seç. Çünkü geç kuruyor ve üşütüyo. Çok kat kat olmasın o zaman kurumuyor iç katlar
Anlaıdm sizin var mı kullandığınız öneriniz
Ben lcw den aldım memnun kalmadım pek. Sonra başka yerden aldım o güzeldi ama hatırlayamadım markasını ya
Anladım ya benim tek derdim yapışmasın tayt gibi olmasın
Malum yeni haşemalar tayt gibi hep
Hepsi yapışıyor suya girince işte ondan kaçış yok 😂 kuruyken bol duruyor ama haşema suya girmek için zaten. O yüzden çok takılma bence taytlı model al geç
Ama bedenimiz belli oluyor
Üst kısmı pardesü gibi uzun oluyor. Kalça kısmını falan kapatıyor. Diz altı da tayt olmasının bi sakıncası yok bence
Bencede yok ama kocamca olabilir 😀🤣
O kadar çok sorun ediyorsa özel havuzlu bir yer tutsun 😂 normal plajda herkes denize giriyor zaten ya öyle bakan olmaz çok bence. Aa bu kadın tayt giymiş bak bacak bileği belli oluyo demez bence kimse 😂
Ha haa üç kere öyle yaptık ama şimdi denize gidelim dedik aşırı kıskanç biraz
Bir şey olmaz ya alışsın. Denize girilince doğal olarak biraz yapışıyor yani. Islanmadan denize girmenin bir yolu bulunmadı daha ne yapalım 😂
Sen şu an bekarsın galiba ondan rahatsın 😀
Aynen haklısın valla ama gel gör odun kocama anlat 😀🤣
Evet bekarım. Ama dikkat ediyorum ben de. Bekarım diye açık saçık giyinmiyorum 😂
Yok tabiki öylesin demedim özür dilerim yanlış anlaşıldıysam ama terlik bile giysen çorapsız bazen laf yersin işte 🤣
Oo bilsen daha neler neler 😀
Bu da abartı olmuş ya. Ortamına göre giyilir bence ne olacak. Komple eve kapatsın oldu olacak
Yok komple ev yok ama var işte birşeyler
Ne var anlamadım
Yazayım mı sana müsadenle
Olur
Ok yazdım