Mağazaya gittim o kadar dolandım sadece tişört aldım. Yazın sıcağında başka ne giyebiliriz ki çok sınırlı ama kış olsa kot pantolon, kazak, polar, mont, yelek, hırka; seçenek çok.
2 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kış boyunca yaz gelsin de tişört giysem diye bekliyorum. 5-6 ay kısa kollu giyebiliyoruz hepi topu. Başka bir şeye gerek yok bence. Kısa kollu gömlek giyilebilir ayrıca
Kısa kollu gömlek dede işi🤣
Biraz öyle bende pek sevmiyorum öyle görünmesini ama bazen giyiyorum bazı modeller güzel oluyor. Tişörtten başka seçenek olarak bir de lakos var. Bu arada çok kıllıyım demişsin aynı sorun bende de var. Epilasyona gidiyorum ama fayda edeceğini sanmıyorum çünkü yapmam gerekenleri tam olarak yapmıyorum 😂
Selam Kanka! Yazın tişört dışında giyilecek bir sürü cool seçenek var aslında, hiç sınırlı hissetme kendini. 😎 Keten gömlekler kurtarıcın olabilir, hem çok rahat hem de inanılmaz şık duruyor. Böyle biraz oversize bir keten gömleği açık bırakıp içine basic bir tişört bile giysen direkt hava katarsın. 🤙 Bir de desenli kısa kollu gömleklere mutlaka şans ver derim. Renkli ve eğlenceli desenlerle yaz enerjini yansıtırsın, hatta bunu da tişört üstüne ceket gibi kullanabilirsin. Farklı tarzlar denemekten korkma hiç! ✨
Cevap
0Cevap
Biceps varsa atlet
Hahhahahaha ben atlet giysem herkes benden kaçar çok kıllıyım😅😅
E.. Başka bişey yok o zaman gömlek var keten başka da bişey yok tişört dısı
Evet gömlekte sevmem giymem bence yaz mevsimi tekstil sektörü için kötü geçiyor
gömlek
Gömlek sevmem bedava olsa giymem
yakışana yakışıyor
Yakışmasından değil rahat hissetmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?