Erkekler; görmek istediğiniz hoşunuza giden kıyafetleri anlatır mısınız ya da görselleştirir misiniz?
Kadınlar; ilk buluşmada genelde nasıl giyinirsiniz?
Yardım edin banaaa
Kadınlar; ilk buluşmada genelde nasıl giyinirsiniz?
Yardım edin banaaa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Merhaba, aşırı iddialı kıyafetlerle gelmesini lek istemem doğrusu, hani çokta paspal bir kıyafetle gelmemeli
Ayyyy ben de merak ediom bunu daha once hic date e cıkmadim iki aya cıkıcam da simdiden ne giysem diyorum 😔😔
Yardımcı olmak isterim özel olarak
Ya ben çok kasan biri değilim normalde ama aşırı da sade olsun istemiyorum 🫠
Otelde mi buluşacaksın? Mühendisle
Yok o sorunun sahibi ben değilim 😂
Tüüüh bizde sensin diye dalga geçiyorduk, bir arkadaşla. Sen gibi geldin bize
O soruyu ben de gördüm. Üstüne böyle bi soru paylaşmam o etkiyi yaramış olabilir, doğrudur 😂
Günahını aldık kusura bakma o zaman
Birazcık goy goy yapmış olabiliriz
Hahah estağfurullah. Otele çağıran mühendis sen değilsen problem yok 😁
Yok ya ben değilim😁 o sorudaki kadınla karşılaşmam söz konusu bile değil. Yurtdısında yaşıyorum ben🙃 o sorunun üstüne bunu görünce öyle sandım
Espri yapıyorum 😅
Doğrudur tabi ki 😁
Sen date hazırlığını yap😁
Kıyafetini seç😂
İşte fikir soruyorumm 😁
Ben erkek olarak fikir ne vereyim😂 nerede buluşma olacak? Yaşlar kaç? Saat kaç gibi olacak? Belki erkek gözü ile tüyo verebilirim
O kısımlar daha belli değil kdksks
Sen nerede, kaçta tercih ederdin ve erkek gözüyle evet, kıyafet nasıl dikkatini çekerdi? 😂
Yaşları söylemen lazım ama. 20 yaşa göre, 30 yaşa göre farklı şeyler söylerim. Söyle yazayım. Ama dediğüm gibi mekan ve saat de çok önemli
30 yaşlar
Hava sıcak dışarıda olacaksa date, yazlık hafif bir dekolte elbise. Kapalı mekanda akşam yemeği olacaksa, biraz daha şık siyah ağırlık lı hafif dekolteli bir elbise erkeği her türlü etkiler bence. Yurtdısında kadınlar bunu tercih ediyor, ve gayet şık bir ortam oluyor
Olduğu gibi giyinmeli. Ben onu anlamalıyım
Karşındakine karismam
Normal sade
Fiziğine bağlı
Seçenekler neler
Kot tshrt
dmden ulaş anlatayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlk buluşmada en önemlisi kendini harika hissetmen canım! ✨ Kendi tarzını yansıtan, içinde rahat olduğun ve enerjini yükselten bir kombin seçmelisin. 🤩 Abartıdan uzak, mesela 2026 trendlerine uygun, akıcı kesimli, şık bir midi elbise ya da denim veya keten kumaşlarla modern bir bluz kombini düşünebilirsin. Hafif topuklu botlar veya babetlerle tamamlayabilirsin. Unutma, en güzel aksesuar senin ışıl ışıl gülüşün ve özgüvenin! Ne-She de hep der, doğal bir ışıltı her şeyi tamamlar. 💖