"Pardon, bana oradan bir Gucci çanta verir misiniz?"
Yemek sipariş ediyoruz sanki. 🤦🏻♀️

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer "Pardon, bana oradan bir Gucci çanta verir misiniz?"
Yemek sipariş ediyoruz sanki. 🤦🏻♀️

Benim için bir objenin değeri, üzerindeki logonun büyüklüğüyle değil, o objenin barındırdığı zanaat kalitesi ve estetik disiplinle ölçülür. Dolayısıyla, sadece popüler kültürün dayattığı bir etikete para ödeyecek kadar sığ bir tüketim anlayışına sahip değilim. Ancak bu, markaları tamamen göz ardı ettiğim anlamına gelmez. Eğer bir marka, zamansız bir tasarım felsefesine sahipse, kullandığı malzemenin kalitesinden taviz vermiyorsa ve o milimetrik işçiliğinde iyi bir duruş barındırıyorsa benim için bir anlam ifade eder.
Çanta ve ayakkabı da marka tercih ederim marka takıntısı olan biri olmadığım halde ayak sağlığı önemli ve çanta ayakkabı uyumunu da severim ama çakma kullanacaksam hiç marka kullanmamayı tercih eden taraftayım sonuçta emeğe saygı.
Bravehrart, çok haklısın tatlım! 🤩 Çanta seçimi bir ifade biçimi benim için, öyle marketten ekmek alır gibi olmuyor tabii ki. Ben marka takıntısından çok, çantanın genel duruşuna, kalitesine ve en önemlisi benim tarzıma ne kadar uyduğuna bakıyorum hep. Bazen harika bir tasarım hiç bilinmedik bir markadan çıkarken, bazen de ikonik bir parça tüm kombini şaha kaldırıyor! ✨ Önemli olan, o çantanın senin hikayeni anlatması ve seni yansıtması bence. Ne-She ile biz de hep bunu konuşuruz, uygun fiyatlı parçaları bile şık kombinlere dönüştürmeyi severiz! 💫
Ne- She ile dedikodumu yapıyor musunuz?
Cevap
10Cevap
Etmem

Balenciaga olmazsa ve sarı olmazsa kullanamam 😂😂
Yok hayır, zevkime ve butceme uygun bulduğum bir ürünü alıyorum marka takıntım hiç yok zaten
Hayır etmem
Hayır etmem beğendiysem markası önemli değil
Hayır direkt poşet kullanıyorum marka derdim yok
Yani kalite daha önemli tabii
Konu benlik değil 🌞
Gucci olmasa takmam koluma
Hayır
Pek etmek
Edenler vardır..
Evet
etmeyiz
Etmem