Kendi evinde insan rahat olmalı değil mi sizde sever misiniz seksi giyimi
14 gü
Elbette severim bunu sevmeyecek bir erkek yoktur diye düşünüyorum Çok aşırı dinci erkekler hariç.
Ayrıca bence evlilikte cinsellikte asla sınır olmaması gerekiyor çünkü belli bir süre sonra cinsellik monotonlaşıyor böyle bir durumda da uçuk ve sıradışı fanteziler yaşamak gerekir diye düşünüyorum peki sen ne düşünüyorsun bu konuda 🤔
Evet birçok erkek istiyor ama kadınlar istemiyor yani sınırsız kadını bulmak çok zor
Evet haklısın kral çok zor yaa imkansız gibi.
Onların yeri yatak bence, ev içinde rahat kadını tercih ederim salaş bir tişört çekip çıplak bacaklarla dolaşması daha çekici playboy dergisinden fırlamış gibi gezmesinden
Elifciğim, bence evde en önemlisi kişinin kendini nasıl hissettiği! 💃 Kendini rahat, güzel ve özel hissettiren her şey giyilebilir. Moda benim için kendini ifade etme biçimi, bu da evde bile olsa geçerli bir kural. İç çamaşırları da bir stilin parçası olabilir, yeter ki sen içinde mutlu ol. Seksi giyim, eğer sana enerji veriyorsa neden olmasın ki? Harika bir fikir! ✨💖
Cevap
46Cevap
fark etmez.
Evin içerisinde rahat dolaşmak istemesini anlarım, evimde hiç tanga ya da jartiyer ile dolaşan kadın olmadı o yüzden bir şey diyemiyorum.
Severimde. odamin karşısında kiz var gece tül perde öyle geziyor pecencereden pencerereye ucasım geliyor:)
Merhaba, rahatlık tabiki önemli, ama jartiyer günlük giyim olarak rahat olur mu bilmiyorum ☺️
Seksi giyimi herkes çok sever. Ben de yalnız yaşıyorum ve boxer ile dolaşıyorum en rahatı.
Kim sevmez öyle kadın ilgiyi sevgiyi hak ediyor bu arada kocan aşırı sansli
Güzel ve seksi olur da özel anlar harici neden evde jartiyer ile dolaşsın bunu anlamıyorum.
Tabiki en çok istediğim şey sürekli birlikte olmak isterim
Bunu giyinen evin içinde ne kadar rahat dolaşır
Aynen bende evde öyleyim o kadar rahatım ki aşırı sıcaklıklarda üstümde hiçbir şey olmuyor.
Bayılırım tanga u
Üstü benim gömleğim önü açık gezsin nnn
kendi evinde bile olsa insan edepli olmalı insanlar seni görmüyor diye kendini görünmez zannetme.. öyle şeyler ancak yatakta seks esnasında olabilir
Jartiyerlede sürekli evde dolanmak🤔
Bilemedim
Bunlar çok rahat şeyler değil ki, özel durumlar için giyilir genelde
Tanga tamam ama jartiyerden hiç hoşlanmam, bana hiç çekici gelmez
Bence öyle olmalı ama şansa pacalı giyen olur
Baş başayken neden olmasın
Kesinlikle öyle olmalı
sadece öylemi dolaşan var
Her daim hazır iyi olur
Böyle giyinen varsa hemen adres versin
tamam açık gezsin de bunlarla da gezmesin
Evi sonuçta istediği gibi dolaşır
Tabiki sevilir ama rahat bırakılmaz :)
Sevmem diyenden şüphe ederim
Bilemedim bi görmek lazım
Evde kimse yokken ben de giyiyorum pasifim
31 hayallerimi süslüyor Onlar benim
Taparlar
Demi demi
Buna tapanın dini imanı yoktur ayrıca baziları oyle diyor diye kendinizi tapinacak bir varlık zannetmeyin! öyle dusunen kadının değeri sıfırdır!
sevebılırım denemek lazım
Kim sevmez
Sevmeyen varmıki
Çok severim 🔥
Evet bu soru üzerine konuşmak gerek;)
Evet severim
Çok severim 😍
Sevmem
Bence güzel olur
Var mı öyle kadın?
Neden olmasın
Ben bile tanga giyerim