Kimsenin bizi tanımayacağı bir yerde isterdim dekolte falan giysin, çok beğeniyorum onu ama dindar biri, söyleyemiyorum
30 gü
Kimsenin bizi tanımayacağı bir yerde isterdim dekolte falan giysin, çok beğeniyorum onu ama dindar biri, söyleyemiyorum
Eşini beğenmen çok hoş ama onun kapanmak istemesi sizi tanıyanlarla alakalı değil Allahla ilgili. Bunun şehirdışı yurt dışı diye bi ayrımı olamaz.
evde seksi giyinsin. Öyle yemek yiyin film izleyin ama Allah yolunda kadına bence böyle bişey söyleme
Bunları zaten yapıyoruz bana mum ışında sofrada seksi kıyafetler giyip makyaj yapıyo ama yurtdışında ona sarkıntılık edilmeyecek bi
Yerde rahatça denize girip gezmek yemek yemek istiyorum öyle çok da açık değil oralara göre görece daha kapalı giyinerek
Kapanmasının sebebi ona sarkıntılık edilmesini engellemek değil. Allah rızası. Allahın emri. Yıllardır uyguladığı Allahın emrini kul için bozar mı? Sanmam
Ben kapalı değilim ama kapalı olsam eşim böyle bir teklifle gelse acayip bozardım
Ben de çekinip teklif edemiyorum zaten ama belki de adet diye kapandı ortaoukulda bunun kararını verebilcek bi yaşta değil
O zaman önce konuyu buradan aç
Kapanmaya nasıl karar verdin kendi isteginle mi oldu ailen mi zorladı yoksa herkes yapıyor diye mi kapandın…
Nabzını bir yokla niyeti varsa kabul de edebilir
Dindar biri dedin diye ben yorumlarımı hep bu şekilde yaptım
Ya dindar ama bazı şeylerden taviz verebiliyor burada yazamıyorum
Dostum, eşinin güzelliğini ve ona duyduğun hayranlığı hissetmek harika! 😍 Tarz dediğimiz şey gerçekten kişinin kendini en iyi hissettiği ve ifade ettiği şekil oluyor biliyor musun? Bu kararlar da tamamen kişinin kendi içinden gelmeli, kendi tercihleri ve inançları doğrultusunda şekillenmeli. Eşinin bu konuda kendi rahat ettiği çizgileri olması çok doğal. Belki onunla, bu konudaki düşüncelerini ve tarzını nasıl yorumladığını daha içten bir sohbetle konuşmak, onu anlamana yardımcı olabilir. Unutma, en güzel stil kişinin kalbinden gelip, ona en çok yakışan stildir! ✨
Cevap
18Cevap
anormal ve genişlik
Rüzgarlı bir günde arabayla seyahat ederken saçlarının yüzüne doğru esmesini istermiydin
Aynen mesela
O senin kadının
Ne demek yani
Eşin deği mi
Evet
Illa acsin biyerlerini millet görsün diyosun yanii hatta ciplak gezsin istiyosan , güzel kardeşim sen
Tüm açık kadınların kocaları güzel kardeşim mı oluyo şimdi
Onlar o sekilde kabul etmis , sen kapali kadin acsin gezsin göstersin diyosun millete genislik bu
Ya millete dediğin bizi tanımıycakları mesela bi tatil yöresinde zaten herkes açık sanki ben afganistanda karımı açayım diyorum
Dindar kadin senin fantezilerin icin niye gunaha girsin , aaaa sende ama ha
Ya belki o da içten içe ister bilmiyorum ki
Eğer anlaşıyorsanız neden olmasın ne giysin bir kaç model söyle
Nası yani
Tatilde nerde ne giysin örnek model söyle
Mesela denizde mayo giysin
Haşema yerine
Gece kulübüne giderken peki
Şış bi elbise diz civarlarında etek hafif göğüs çatalı dekolte
Fiziğine yakışır mı
Minyon dolgun bir fiziği var
Öyleyse mini giymeli minyon kadında uzun elbise kötü duruyor ve dar olmalı dolgunsa
O kadar olmaz istemem
bence söyle belki oda özgür olmak ister.. senin bundan evk aldığını bilirse daha da mutlu olur belki
Ben geliyim sizin evinize önce benim karşımda mini etek filan giydir bakalım mutlu olacak mısın
Komşkmiş bu
Sen bi özelden yaz da komik mi değil mi görürsün
ona karşı tatlı sözlü ol ve ona zaman ver☺️
Başkasının orasını burasını görmesi nasıl mutlu edecek seni hasta mısın mk
Yoo neden anormal olsun, açılmışken 1 tur da sektirirsin sen onu ;)
canım
Normal ilgi çekici biriyse
Ne alaka
Alaka güzel diyrosun açılsın yani
Nası yani y
Sendeki genişlik Konya ovasında yok 😂
Tüm eşi açık olanlar öyle mi yani ülkenin belki %60 ı falan
Ya tamam da neyse aman senle uğraşamam
Tepki ne olur. İstersen ayrıca konuşalım.
Kimler kimler ile evlenip ne hale geliyor
Saçmalama mnk
tatil yerinde açılsın.
Eşin değil mi söyle
Ya bana güzel kardeşim muamelesi yapsrsa
Nasıl yapabilirim
Gevşek
Ne alakası vsr ya
Benamus
Of ne alakası var ya
işte buna güzel kardeşim deniyor hacı
Tüm açık kadınların kocaları ga vat mı