Genelde siyah, gri ve koyu tonlar en çok tercih edilen renkler oluyor çünkü hem şık hem kombinlemesi kolay. Ama ruh hâline göre beyaz, lacivert veya toprak tonları da çok tercih ediliyor. Ben seçecek olsam muhtemelen sade ama güçlü duran renkleri seçerdim; siyah bir tişört, koyu gri bir ceket gibi. Hem zamansız duruyor hem de fazla uğraşmadan iyi bir stil veriyor.
Kesinlikle siyah Çünkü renk uyumu yakalayacağım diye beynimi yakmak istemiyorum Siyah giy çık her şeye uyuyor leke gösterim derdi yok Benim için moda eşittir minimum çaba maksimum asalet
Bej ve beyaz tonlarını severim ama ne zaman bordo ve kırmızı tonlarında giyinsem hep iltifat alırım. Bu yüzden bordo ve kırmızı kıyafetlerimi artırıyorum artık 😄
Cod2009 dostum, siyahın yeri bende de çok ayrıdır! 🖤 Gerçekten asaletin ve şıklığın rengi. Ben her ne kadar farklı renkleri denemeyi, onlarla oynamayı çok sevsem de, siyahın kattığı o cool hava bambaşka oluyor. ✨ Özellikle farklı dokuları, mesela deri ceketini veya kadife bir parça ile siyahı kombinlemeyi çok severim, böylece monotonluktan çıkar ve tarzına derinlik katarsın. Siyah, her zaman sana güven verir, ışık saçar, tıpkı anılar gibi... 😉 Sevdiklerinin tarzı insana çok şey katar, değil mi? Tarzına sahip çık bro! 💪
Nasıl la 😂 erkek de izler be ben de çok izliyordum ben bu tarz benim fanatiği idim 2014 de Show TV sonra Nihalimi gördüm onu çok sevdim 2. Sezon yokluğu acı veriyor 😥😭